DAN FORUMA 2006
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Je malo "aktivacija" zamujala in nisem vedel....Bobby napisal/-a:V galeriji se moraš prijavit oz. registrirat pod svojim uporabniškim imenom in geslom.Jani napisal/-a:A se ne da kakih, vsaj malo vecjih gor dat?!?Peter napisal/-a:Hanzijeve slike so sedaj na voljo v galeriji http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... emId=94626
lp J.
lp
Hvala Peter!
sem se premislil, v kratkem bodo v originalni velikosti v "moji" (zgornji) galeriji
Zadnjič spremenil Hanzi, dne 19. September 2006, 12:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Hehe, seveda da je...pa ne samo enaHanzi napisal/-a:Pa ne da je kakašna slika vredna tega početjaSuZaNcA napisal/-a: Dobra ideja...ker enih par bi jaz dol snela pa razvilaali pa vsaj sprintala
LP
Suzy
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
Forum 2006
Pozdravljeni!
Zdaj pa bi bil že čas, da mi domačini vrnejo flaše, v katerih je bilo vino - drugače me bodo na Ptuju likvidirali.
Lep dan še naprej
Martin
Zdaj pa bi bil že čas, da mi domačini vrnejo flaše, v katerih je bilo vino - drugače me bodo na Ptuju likvidirali.
Lep dan še naprej
Martin
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Oscar bi rekel: pubeci, ne se špilati!gobi napisal/-a:Fantje na take fešte absolutno nepovratna ebalaža![]()
![]()
Bambye kar obdržite![]()
Za Marka Novaka pa opozorilo: ne hoditi na Ptuj, če si za obisk našega društva ne boš vzel vsaj malo več časa. Niti približno si ne misli, da boš prišel k nam, oddal posodo in čez nekaj minut že odšel. Prosimo te le, da nam vsaj kakšen dan prej javiš, kdaj prideš.
Se veselimo obiska.
Martin