Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Zaklepanje

Vse o spletišču Gasilci.org ter pomoč pri uporabi foruma, predlagajte nove forume, povejte vaše mnenje, ...

Moderator: Peter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Zaklepanje

Objava Slipi » 8. februar 2003, 3:52

Ne vtikam se rad v zadeve, ki me ne brigajo, zato tudi ne pišem kar počez po forumu.
Ampak, da nekdo napiše sestavek, tega objavi in že takoj prosi upravnika, da ga zaklene, da ja ne bi drugi razpravljali o temi (zakaj pol sploh je FORUM), upravnik pa po ključ in klik - fertik, pa vse skupaj izgleda zlo čudno.

Zakaj pol nekateri sploh pišejo, če ne prenesjo replike, ali že vnaprej vedo, da je tema "žgečkljiva". Upam, da se ne obnašate tko v gasilstvu, drgač bi blo čudno, če bi se sploh še pogovarjali med seboj.

Torej, mislim, da je forum za gasilce s kulturnim obnašanjem (tudi drugi) in debatiranjem na kvalitetni ravni, včasih malce bolj vroči, včasih bolj umirjeni, ampak, če se kdo boji, da se razvije ravs, pol naj se raj prej udari po prstih, ali pa izklopi računalnik, kot pa - jaz sem napisal, ne prenesem pa, da bi mi kdo ugovarjal ali kaj dodajal.

Čudno, čudno!! Upam, da šoferji nimajo zaklenjenih avtov in imajo le oni ključ, pa da hišnik ne zaklene garažnih vrat, ko gasilci drvijo proti domu?
Teorija je že pol intervencije, praksa pa poskrbi za vse ostalo in še teorijo !!
Uporabnikova podoba
Slipi
 
Objave: 145
Registriran: 18. december 2002, 16:54
Lokacija: Kranj

Obešanka(KIJUČAVNICA)

Objava Primož » 8. februar 2003, 11:31

Slipi te podperam!Res da je treba mal vedit kaj čvekas.Sam če ti pa zaklene ko kaj preveč rečeš(pokritiziraš)je pa kuj hudič :twisted: :evil:
Tud kritika je včasih dobra :idea:
Primož
 
Objave: 106
Registriran: 22. oktober 2002, 19:43
Lokacija: Markovo

Objava Peter » 8. februar 2003, 19:50

Slipi, do sedaj se je vedno izkazalo, da se odgovori na objave PARAMEDICA razvijejo v nekoristno obtoževanje in obujanje stvari, ki so bile že (pre)večkrat razložene.

Teme, ki so bile zaklenjene so večinoma zašle iz smeri. Nekaj pa je bilo tudi takih, kjer je medsebojno obtoževanje prešlo mero dobrega okusa.

Kritika je vedno dobra, zato kar veselo kritizirajte, čeprav upravnika, ki pa je, ne boste verjeli, samo navaden človek, ki ni odporen na napake.
Uporabnikova podoba
Peter
Upravnik
Upravnik
 
Objave: 4860
Registriran: 5. julij 2002, 23:40
Lokacija: Breznica
GE: Zabreznica

Objava PARAMEDIC » 9. februar 2003, 13:55

Slipi zdravo.

Kot je povedal že upravnik, naše teme rade skrenejo iz svoje smeri, ker pa si želimo, da bi vse intervencijsko reševalne službe delovale homogeno, se izogibamo sporom. Zato sem v tej temi predlagal takojšnje zaklepanje, saj sem želel le opozoriti na problematiko, nato pa sem objavil objektivno še stališče udeleženega. S tem je bilo po mojem v tej temi povedano vse, izmenjava stališč in mnenj pa še vedno poteka na odprtih temah first responder in paramedic, pa še kje.
Naš namen je dvigniti raven prve pomoči, operativno uvesti tovrstno reševanje v gasilstvo kot podpora NMP in ne kot konkurenco. Ker pa je zadeva še zelo nova, so pač različna mnenja.

Lep pozdrav v Kranj.
Niko
PARAMEDIC
 
Objave: 101
Registriran: 15. december 2002, 22:08
Lokacija: Radovljica


Nazaj na O forumu in spletišču Gasilci.org

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Bing [Bot] in 2 gostov