Ne vtikam se rad v zadeve, ki me ne brigajo, zato tudi ne pišem kar počez po forumu.
Ampak, da nekdo napiše sestavek, tega objavi in že takoj prosi upravnika, da ga zaklene, da ja ne bi drugi razpravljali o temi (zakaj pol sploh je FORUM), upravnik pa po ključ in klik - fertik, pa vse skupaj izgleda zlo čudno.
Zakaj pol nekateri sploh pišejo, če ne prenesjo replike, ali že vnaprej vedo, da je tema "žgečkljiva". Upam, da se ne obnašate tko v gasilstvu, drgač bi blo čudno, če bi se sploh še pogovarjali med seboj.
Torej, mislim, da je forum za gasilce s kulturnim obnašanjem (tudi drugi) in debatiranjem na kvalitetni ravni, včasih malce bolj vroči, včasih bolj umirjeni, ampak, če se kdo boji, da se razvije ravs, pol naj se raj prej udari po prstih, ali pa izklopi računalnik, kot pa - jaz sem napisal, ne prenesem pa, da bi mi kdo ugovarjal ali kaj dodajal.
Čudno, čudno!! Upam, da šoferji nimajo zaklenjenih avtov in imajo le oni ključ, pa da hišnik ne zaklene garažnih vrat, ko gasilci drvijo proti domu?