Zvečer, ko sem prišel iz LJ. sem mu hotel še nekaj dopisati, pa teme ni nikjer več.
A imam pravico izvedeti, kdo na Forumu briše celotne teme?

LP, R.

Moderator: Peter
Peter je napisal:Teme ni odprl janez, zato je bila pobrisana. Drugače je pa odgovor moderatorji vsak za svoj forum in včasih tudi jaz.
Živjo!
Sej lepo, da se vzdružuje nek nivo! Samo zavedaj se, da ko bo na forumu pisalo samo tisto kar bo moderatorju ustrezalo se bo izgubil eden od namenov foruma! Tako kot z vrha GZS pustijo govoriti samo stvari, ki so njim povšeči to poskušaš doseči tudi ti! To pa je po mojem mnenju tudi bila ena od prvih prednosti foruma, da si lahko povedal svoje mnenje ne glede na to a se je ostalim "modrecem" zdelo dobro ali ne!
Kar pa se tiče flaše pira!
Strinjam se, da na prvi pogled zadeva zgleda kot nezrela šala. Priznaj pa, da se z "novačenjem" novih članov prepogosto pojavlja ravno FLAŠA PIRA! Verjetno ne ravno pri pionirčkih, pri mladincih pa ....
Zato sem hotel na nek način namigniti to PROBLEMATIKO! Če boste sedaj že na forumu toplo vodo odkrival kaj je prav in kaj narobe se ZAVEDAJTE, DA STE UNIČILI moto " SKUPAJ SPREMINJAMO STVARI NA BOJE", saj bodo debate tekle samo v tisti smeri, ki usreza moderatorjem
Zdej se bom pa pomiril
LP Silvo
Priznaj pa, da se z "novačenjem" novih članov prepogosto pojavlja ravno FLAŠA PIRA!
silvano je napisal:Opažam, da že pri vzgoji mladih včasih premalo pozornosti namenimo problematiki alkohola, (drog...). Z odgovorom nisem misli, da bomo mlade spodbujali k temu. Namen je bil, da s provokativnim odgovorom dam v razmislek ostalim formovcem problematiko, kako zaščititi ali pa vsaj deloma odvrniti mlade od vse prepogostega poseganja po alkoholu.
Namreč dalo mi je mislit, ko sem poslušal pogovor skupine mladincev, ki so vabili prijatelja naj se jim priduži pri gasilcih: Ti samo pridi, se ga skoz napijemo....."
Ali res želimo, da je to "magnet" za mlade! ??
Drugače pa ne tako hudo vzet kar se tiče moderatorejv. Mislim, da je vsaka kritika dobrodošla tako z strani uporabnikov, kot tudi s srani moderatovjev, ki nas usmerjajo, nam pomagajo....
No dost bo LP Silvo
silvano je napisal:Opažam, da že pri vzgoji mladih včasih premalo pozornosti namenimo problematiki alkohola, (drog...).
silvano je napisal:Na forumu sem po temo "Kako novačiti mlade v pgd" napisal:
S flašo pira!
Seveda je bil moj odgovor takoj zbrisan (glej prilogo).
Moj odgovor "moderatorki":
Živjo!
Sej lepo, da se vzdružuje nek nivo! Samo zavedaj se, da ko bo na forumu pisalo samo tisto kar bo moderatorju ustrezalo se bo izgubil eden od namenov foruma! Tako kot z vrha GZS pustijo govoriti samo stvari, ki so njim povšeči to poskušaš doseči tudi ti! To pa je po mojem mnenju tudi bila ena od prvih prednosti foruma, da si lahko povedal svoje mnenje ne glede na to a se je ostalim "modrecem" zdelo dobro ali ne!
Kar pa se tiče flaše pira!
Strinjam se, da na prvi pogled zadeva zgleda kot nezrela šala. Priznaj pa, da se z "novačenjem" novih članov prepogosto pojavlja ravno FLAŠA PIRA! Verjetno ne ravno pri pionirčkih, pri mladincih pa ....
Zato sem hotel na nek način namigniti to PROBLEMATIKO! Če boste sedaj že na forumu toplo vodo odkrival kaj je prav in kaj narobe se ZAVEDAJTE, DA STE UNIČILI moto " SKUPAJ SPREMINJAMO STVARI NA BOJE", saj bodo debate tekle samo v tisti smeri, ki usreza moderatorjem
Zdej se bom pa pomiril
LP Silvo
Lep dan še naprej, Silvo
Samo zavedaj se, da ko bo na forumu pisalo samo tisto kar bo moderatorju ustrezalo se bo izgubil eden od namenov foruma! Tako kot z vrha GZS pustijo govoriti samo stvari, ki so njim povšeči to poskušaš doseči tudi ti!
To pa je po mojem mnenju tudi bila ena od prvih prednosti foruma, da si lahko povedal svoje mnenje ne glede na to a se je ostalim "modrecem" zdelo dobro ali ne!
Strinjam se, da na prvi pogled zadeva zgleda kot nezrela šala.
Priznaj pa, da se z "novačenjem" novih članov prepogosto pojavlja ravno FLAŠA PIRA! Verjetno ne ravno pri pionirčkih, pri mladincih pa ....
Zato sem hotel na nek način namigniti to PROBLEMATIKO!
" SKUPAJ SPREMINJAMO STVARI NA BOLJE"
Zdej se bom pa pomiril
silvano je napisal:Opažam, da že pri vzgoji mladih včasih premalo pozornosti namenimo problematiki alkohola, (drog...). Z odgovorom nisem misli, da bomo mlade spodbujali k temu. Namen je bil, da s provokativnim odgovorom dam v razmislek ostalim formovcem problematiko, kako zaščititi ali pa vsaj deloma odvrniti mlade od vse prepogostega poseganja po alkoholu.
Namreč dalo mi je mislit, ko sem poslušal pogovor skupine mladincev, ki so vabili prijatelja naj se jim priduži pri gasilcih: Ti samo pridi, se ga skoz napijemo....."
Ali res želimo, da je to "magnet" za mlade! ??
Drugače pa ne tako hudo vzet kar se tiče moderatorejv. Mislim, da je vsaka kritika dobrodošla tako z strani uporabnikov, kot tudi s srani moderatovjev, ki nas usmerjajo, nam pomagajo....
No dost bo LP Silvo
Nazaj na O forumu in spletišču Gasilci.org
Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov