Imate težave s forumom, pa ne veste na koga se obrniti? Včasih se pojavijo težave katerih rešitve ni najti v Pogostih vprašanjih in odgovorih. V takšnem primeru mi pišite na peter @ gasilci.org oziroma odprite novo temo v tem forumu, člani pa seveda lahko uporabite zs.
Najpogostejša napaka, pri kateri je potrebno posredovanje upravnika, je aktiviranje uporabniškega računa. Dostikrat poštni strežnik zaradi spam zaščite filtrira sporočilo za aktiviranje uporabniškega računa. V takšnem primeru se vam ni treba registrirati pod drugim imenom, ampak enostavno vaš problem sporočite na prej omenjen naslov.
Živjo Peter!
Registriral sem sepod imenom Bajna ,vendar se ne morem prijaviti oziroma mi napiše,da nimam aktiviranega uporabniškega računa!Upam,da mi lahko pomagaš.
Lp od Ježka!
Žal Ježek, to uporabniško ime ne obstaja. Ponovno se registriraj.
Sicer pa si se verjetno ti 21. decembra lani registiral kot Ježek-10.generacija, vendar nisi potrdil računa. Če želiš, ti lahko spremenim uporabniško ime.
Peter,imaš prav!
Ime naj ostane.napiše mi:Oprostite,ne moremo dobiti vašega gesla,ker je vaš račun trenutno neaktiven!
Kako se ga da račun aktivirati?
Lp Ježek
Po e-pošti si dobil sporočilo za aktiviranje računa. Včasih se zgodi, da uporabniki pošte ne prejmejo, ker napišejo napačen naslov, imajo poln predal ipd. Še enkrat sem ti poslal to sporočilo, če boš pa še imel težave, ti bom pa račun aktiviral ročno.
Slikco lahko izbereš v Profilu (gumb je zgoraj v meniju). Na voljo imaš štiri možnosti:
- ali naložiš sličico iz svojega računalnika
- ali naložiš sličico z drugega strežnika
- ali vneseš povezavo do sličice, ki je na drugem strežniku
- ali pa iz galerije izbereš eno od že obstoječih sličic (gumb Ogled galerije).
V primeru, da boš sličico naložil s svojega računalnika, velikost slike ne sme presegati 80x80 pik, velikost datoteke pa ne sme biti večja od 20kB.
Peter,spet mi ne dela!
Napiše mi:Novo geslo je bilo ustvarjeno.Prosim preglejte za podrobnosti aktiviranja!
Gesla pa nisem nič spreminjal?
lp od Ježka.
Peter!
Ne bo šlo!Dobil sem po pošti 9 gesl,toda nobeden ni pravi!
Dej me zbriši,pa se bom ponovno registriru!
Čudno,popldne ko si mi poslal mi je takoj odprlo!
lp od Ježka
9 gesel, saj potem ni čudno, da ne najdeš pravega. Bom pobrisal tvoj račun, tako da se kar lepo še enkrat registriraj, predlagam pa ti, da skrajšaš svoje uporabniško ime na Ježek.
Pride nalit ježek v gasilsko garžo in zagleda na polici gasilske čelade (aluminij)
"madona , to je pa dom za ostarele ježke , saj so že vsi plešasti !"
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !