Na koga se obrniti ob težavah s forumom?
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Peter
- Upravnik
- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Ti dvakratni vpisi so zanimivi, ker se pojavljajo samo na posameznih računalnikih in po logih sodeč nastane dvakratno pošiljanje skoraj istočasno. Če se isti uporabnik prijavi z drugega računalnika, teh težav nima. Iz tega razloga ne morem potrditi, da je za dvojni vpis kriv naš strežnik. Ne bom pa zanikal, da včasih prihaja do preobremenitve strežnika in s tem posledične počasnosti.
- gobi
- Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
- Kontakt:
Himi si kar mislim zakaj ti je izbrisal novice, ker nismo črna kronika.orghimi napisal/-a:Spoštovani g. upravnik !!!
Imam eno vprašanje in sicer kdo in zakaj si vzame pravico oz. se odloči, da izbriše novico na prvi strani spletne strani pod naslovom "Zadnje novice" !!! Lp. himi

Tisti osel res ni spadal med naše novice

- Oskar
- Naj forumovec 2004
- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Imam Siolovo povezavo. Zadnjih 14 dni me "ven meče" in to samo na naši spletni strani Gasilci.org.
Izgleda pa takole; po nekaj minutah povezave ne morem več objavljati. Ko poskusim če 10 - 15 minut zadeva deluje , vendar se moram ponovno prijavit.
Ali imaste podobne težave tudi drugi ?
Izgleda pa takole; po nekaj minutah povezave ne morem več objavljati. Ko poskusim če 10 - 15 minut zadeva deluje , vendar se moram ponovno prijavit.
Ali imaste podobne težave tudi drugi ?
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Peter
- Upravnik
- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Se zgodi. Dokler nisem prišel do računalnika ste lahko tri ure počivali.
Razlog je bil v tem, da je program za spletne strani počepnil pod velikim bremenom obiska in se ni več ponovno zagnal tako kot ponavadi. Sicer že nekaj časa načrtujemo nabavo zmogljivejšega strežnika in preselitev v Slovenijo, vendar je največji problem iskanje ustrezne cenovno ugodne kolokacije, saj je pri nas predrago.
Kar se tiče vajinih napak, je razlog v preobremenitvi strežnika. Napaka se ponavadi pojavi pri neučakanemu pritisku na gumb Osveži, še preden se stran do konca naloži.
Razlog je bil v tem, da je program za spletne strani počepnil pod velikim bremenom obiska in se ni več ponovno zagnal tako kot ponavadi. Sicer že nekaj časa načrtujemo nabavo zmogljivejšega strežnika in preselitev v Slovenijo, vendar je največji problem iskanje ustrezne cenovno ugodne kolokacije, saj je pri nas predrago.
Kar se tiče vajinih napak, je razlog v preobremenitvi strežnika. Napaka se ponavadi pojavi pri neučakanemu pritisku na gumb Osveži, še preden se stran do konca naloži.
-
No, zadnjič sem tudi jaz dobil sporočilo, da me čaka ZS, pa potem sporočila ni bilo.Peter napisal/-a:V torek je bilo uporabnikom s tvojega računa poslano ničkoliko zasebnih sporočil, ki jih potem ni bilo. Iz preventivnih razlogov sem tvoj račun deaktiviral.
Sicer pa tudi jaz počakam vedno, preden pogledam nove objave, par sekund, da mi ne napiše " ne morete tako hitro..."
Pošiljanje ZS
Zanima me, ali je normalno, da mi pri pošiljanju ZS piše že dva dneva, da je moje sporočilo v mapi "Pošiljam" oz. "Se pošilja" in ne v mapi "Poslano"?.
Poslal sem eno dokaj važno sporočilo in sedaj ne vem, ali ga bo naslovljeni dobil. ALi je sporočilo mogoče v tisti mapi, ker ga še prejemnik ni prebral?
Hvala za odgovor.
Poslal sem eno dokaj važno sporočilo in sedaj ne vem, ali ga bo naslovljeni dobil. ALi je sporočilo mogoče v tisti mapi, ker ga še prejemnik ni prebral?
Hvala za odgovor.
Rok Ušen, GČ I. st.
Re: Pošiljanje ZS
Tisti trenutek, k ga bo prebral, se bo premaknilo v mapo "Poslano". Do takrat ga lahko tudi brišeš ali popravljaš. Morda se uporabnik (prejemnik) zadnja dva dni še ni prijavil na Forum al pa ga tvoje sporočilo ne zanima.blondi napisal/-a:Zanima me, ali je normalno, da mi pri pošiljanju ZS piše že dva dneva, da je moje sporočilo v mapi "Pošiljam" oz. "Se pošilja" in ne v mapi "Poslano"?.
Hvala za odgovor.
Re: Pošiljanje ZS
Eno vprašanje verjetno za Petra.
Zakaj se moram vedno znova prijavljati v forum?
Ko ga zapustim se ne odjavim.
Zakaj se moram vedno znova prijavljati v forum?
Ko ga zapustim se ne odjavim.

Stati inu obstati. /Trubar/