Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Portal za gasilske male oglase - vatrogasnaoprema.si

Uporaba informatike v gasilstvu

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Portal za gasilske male oglase - vatrogasnaoprema.si

Objava Sinergija MCI » 28. julij 2017, 14:18

Pozdravljeni,

PREDZGODBA
Za tiste, ki nas še ne poznate - smo trgovsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo gasilske in druge opreme v Sloveniji in po drugih državah bivše juge. Ko smo dobili povpraševanje za neka rabljena gasilska vozila iz juga, smo v Sloveniji naleteli na izredno velik odziv - mnogo ponudbe.
Po krajši raziskavi sem ugotovil, da na tržišču ne obstaja neke skupne točke za prodajo rabljene gasilske opreme - nekaj je na Bolhi, nekaj na avto.net, nekaj tukaj na tem portalu, včasih se vidi kakšen oglas v Gasilcu, itd.
Ker so mi spletne strani in aplikacije neke vrste hobi, sem se odločil, da naredim nekaj v tej smeri.

OSNOVNA IDEJA
Želimo vzpostaviti portal za brezplačno oddajo malih oglasov, ki bo povezoval gasilce v regiji in bo preveden v več jezikov - za začetek Slovenščina in Srbohrvaščina.

TRENUTNO STANJE
Osnovno ogrodje je postavljeno, zadeva je deloma prevedena v slovenščino, ostalo pa nas še čaka. Ker tole delam v prostem času, se bodo stvari premikale bolj počasi, če pa se zadeva razvije, bomo poskušali stržiti oglasni prostor in tako pridbiti sredstva za kakšnega profesionalnega programerja, da bo zadevo razvijal naprej.

LINK
http://www.vatrogasnaoprema.si/


Vemo, da nas čaka še veliko dela, zanima pa me prvi feedback, mnenja, itd. - da vidimo, če je zadevo smiselno razvijati naprej.
Zaželjeni so tudi predlogi oz. pripombe glede kategorizacije oglasov - neko osnovo sem postavil, vendar pa boste gasilci pecej bolje vedeli, kaj se bo prodajalo.


Lep pozdrav,
Sašo
Sinergija MCI
 
Objave: 1
Registriran: 12. julij 2016, 14:47

Nazaj na Informatika

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 3 gostov