Prednost DMR:
-več uporabnikov na enem kanalu,brez,da se medsebojno motijo
pa še,bi se dalo našteti in je bilo že opisano,nekoliko objav nazaj,da se ne bomo ponavljali!
Moderator: Mitja Gregorič
fras112 je napisal:No po nekaj letih imam eno vprašanje. Imam radijsko postajo RETEVIS. Zanima me ali mi je kdo od sodelujočih na tem forumu pripravljen odstopiti podatke za programiranje digitalnega omrežja??
fras112 je napisal:No po nekaj letih imam eno vprašanje. Imam radijsko postajo RETEVIS. Zanima me ali mi je kdo od sodelujočih na tem forumu pripravljen odstopiti podatke za programiranje digitalnega omrežja??
fras112 je napisal:nimam programa in kabla za postajo dp.. imam retevis rt3 in pise da je kompatibilna s mototrbo... rabim frekvence in ostale podatke za programiranje.. za analogni sistem mam za digitalni pa ne.. aja pa tetra me ne zanima.. (zaenkrat) ceprav so nam priporocali nabavo vsaj ene tetra postaje da bi lahko komunicirali z darsom..
fras112 je napisal:ne iščem več vaše pomočiše posebaj ap ne od takih, ki ne znate druga kot vse prodat.
rosso je napisal:RETEVIS radijske postaje izgledajo zelo zanimive. Kakšne so vaše izkušnje....kako se obnesejo?
Zanima me če je kdo pripravljen deliti digitalne frekvence za sistem ZARE.
Kaj pa tier1, tier2, tier3? Koliko je to pomembno, da postaja normalno deluje v ZARE digitalnem načinu?
Upam, da je kdo pripravljen malo delit svoje znanje...
Lp
Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov