Moderator: Mitja Gregorič
arksi je napisal:binep je napisal:Ne hitite preveč s tem sistemom. Razvija se nekaj boljšega......................
Pozdrav!
Binep, ponovno te sprašujem za kakršno koli informacijo o tem novem razvijajočem se sistemu. Dvakrat sem ti poslal zasebno sporočilo in te prosil za osnovne informacije o tem sistemu, vendar brez odgovora. Upravičeno se sprašujem zakaj???
Zakaj potem "nabijaš" da naj počakamo na nekaj bolšega, ko pa človek hoče vsaj minimalno informacijo nas pa enostavno IGNORIRAŠ!!!!!!!!
Prosim te, binep, da v bodoče ne delaš več tako. Če ne misliš potem posredovati vsaj "osnovnih" informacij bodi potem raje tiho in ne zavajaj ljudi!!!
mundat je napisal:...............Lepo si nastaviš skupine in v roku minute že šibajo sms...............
fras112 je napisal:In kdo vam bo pošiljal sporočila preko ASK če recimo poveljnik ni dosegljiv (njega po navadi kliče reco po tel) drugi pa ne nosijo pozivnikov? tretji pa je pozabil kodo ali pa stevilko od sistema?
Mislilm, da v sloveniji ni društva ki bi imelo samo en ali 2 pozivnika?
Tisti, ki pozivnika noce nosit pac zame ni pravi gasilec in je bolje da se pridruzi pevskemu zboru kejr lahko zamudi pol ure ali pa ga sploh ni pa ostali se vedno lahko pojejo.
In še druga stvar za ceno priklopa tega sistema dobiš še 5 ali 6 pozivnikov kamor lahko pošiljaš tudi sporočila za sestanke in drugo in to popolnoma brezplačno.
stkalec je napisal:112 -ti nebo nič pošiljal kar ni povezano z intervencijo in to zastonj !
fras112 je napisal: ce si pa malo iznajdljiv pa lahko tudi sam s tvojega racunalnika posiljas sporocila na pozivnike
Pero je napisal:fras112 je napisal: ce si pa malo iznajdljiv pa lahko tudi sam s tvojega racunalnika posiljas sporocila na pozivnike
Upam da veš da je to kaznivo. Me res zanima kako na tvoje aktivnosti reagira lokalni ReCO.
Pošiljanje sporočil za sestanke preko pagerjev se meni zdi neresno početje v današni dobi tehnologij.
Glede sistema, je vse jasno če pogledaš tiste, ki imate tu čudne komentarje (1.- 2. kat., po 2-3 int na leto, itd) . Takšno društvo pač ne potrebuje takega sistema.To pa ne pomeni, da je le ta slab/neuporaben.
Pa še glede ostalega, po mojih informacijah ne dobiš par pozivnikov za ceno letne naročnine. Ostali, ki pa smo iz večjih enot z več intervencijami pa smo tako ali tako povedali svoje...
lp
Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov