serpentinsek je napisal:Sam sem pripravil podoben sistem kot je Miheličev, samo da je naprednejši in cenejši - naprednejši v tem da obdela več pozivniških sporočil naenkrat, možno ga je nadgradit za krmiljenje še česa drugega, cenejši pa že vsi vemo kaj je (približno 20% ceneje)V pripravi je tudi izboljšava tega sistema, ki bi delal podobno, le da bi RICe in tel. številke vnašal preko WEB vmesnika, posredovanje SMS sporočil v primeru proženja pa je VZPOREDNO - X sporočil = 10 sekund. Če koga zanima naj me kontaktira, ceno sistema predvidevam okoli 80€ 1.kat, 90€ 2. kat itd, brez priključnine.
Sistem AKS ima povratno informacijo o tem, ali je prejemnik sporočilo prebral ali ga je preslišal. Sistem, ki ga razvijam jaz, res nima te povratne informacije (edina povratna informacija je ali je sporocilo dostavljeno ali ne), poraja se vprašanje ali to informacijo PGD v primeru intervencije potrebuje? Izvoz je pri nas cca 4 minute po proženju, tudi če niso vsi prisotni v PGD (so še na poti) mi izvozimo, tako da nas ubistvu ob intervenciji ne zanima koliko jih se prihaja - važni so tisti ki so že tam, ki jih pa itak vidiš.
Rabimo račun ! Fušarji! Vsak ki zna spajkalnik v roke prijet bi neki prodajal.