Tak pozivnik uporabljam jaz, že kakšno dobro leto. Zadevo nisem dobil preko Splavarja ampak direktno from CHINA. Pol ceneje kot ga ponuja Splavar.
Najprej sem bil lastnik pozivnika Swissphone de506:
- po 1 mesecu nošenja se mi je zlomila zaponka za pas (nato sem ga nosil v žepu)
- po 5 mesecih mi je padel na tla in se je zlomilo steklo
- po dveh letih mi je počilo ohišje - nato je bil samo še na polički v sobi
Z popravila nisem dajal denarja ker me je vsakič prijelo srat ko sem zvedel cene za popravilo.
Nato je pa kolega zvohal na kitajskem proizvajalca pozivnikov (ki so porvotno narejeni za švicarski trg - par tisoč). Za probo smo jih naročili nekaj da vidimo če delujejo. Naročili smo tudi tistega, ki je kot ročna ura.
Ocena pozivnika:
+ boljši signal (razumljivo, ker če bi hotel da bi swissphone bolje deloval, bi ga bilo potrebno kalibrirati)
+ enostavno programiranje (ročno vnašanje frekvence in RIC kod) lahko tudi preko računalnika
+ še kar odporen na udarce (nekaj krat je že odčutil tla)
+ bolj glasen od ostalih pozivnikov
+ cena (če mi crkne mi ga ne bo žal, kot bi mi bilo kakšnega swissphona)
- ni znamke/prizvajalca
- dimenzijsko malo manjši od ostalih
PS: Pozivnik za na roko se celo polni preko USB kot npr. mobitel!
Vglavnem moram rečt da je zadeva
zelo dobra v kolikor jo kupuješ v lastni režiji, samo Splavar bo moral še kakšen eur dol spustit. Je pa res koliko se to sploh še prodaja glede na to da ima večinoma že veliko GZ SMS centralo. Ali pač...
V primerjavi z Daviscoms je ta BOLJŠI! Na Daviscomu so se kitajci učili sestavljati pozivnike