Zdravo.
Lepo bi prosil če mi lahko kdo razloži kako bi lahko sprogramiral postajo Baofeng UV9-R Plus na frekvence ZARE pred leti sem že programiral postajo Baofeng UV-5R in ni bilo problemapri tej pa mi negre in negre malce sem že sicer pozabil kako to gre zato bi prosil za kakršno koli pomoč.
Hvala in L.p.
Baofeng UV9-R Plus
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
gasileccelje
- GE: PAGE Gaberje Celje
Re: Baofeng UV9-R Plus
Jaz imam enake postaje in so šle brez težav. Lahko mi pošlješ email, pa ti posredujem datoteko.
Denis Trstenjak
Poveljnik PGD Banovci I. kat
V SLOGI JE MOČ, NA POMOČ!
Poveljnik PGD Banovci I. kat
V SLOGI JE MOČ, NA POMOČ!
-
polo98
Odg: Baofeng UV9-R Plus
Če boš kaj več napisal kje se ustavi pa kakšn PrtScr bo lažje. Če pa pogledaš svoje prispevke, boš videl, da si tam že spraševal o tem.gasileccelje napisal/-a:Zdravo.
Lepo bi prosil če mi lahko kdo razloži kako bi lahko sprogramiral postajo Baofeng UV9-R Plus na frekvence ZARE pred leti sem že programiral postajo Baofeng UV-5R in ni bilo problemapri tej pa mi negre in negre malce sem že sicer pozabil kako to gre zato bi prosil za kakršno koli pomoč.
Hvala in L.p.
-
gasileccelje
Problem je ker tega modela še nisem programiral.
-
gasileccelje
S čm ste ga programirali s chirpom? Baofengov program ki je bil zraven me pa čes ne spusti
-
gasileccelje
V Chirpu nikakor nemorem izbrati BAofeng UV-9R pluspolo98 napisal/-a:Če boš kaj več napisal kje se ustavi pa kakšn PrtScr bo lažje. Če pa pogledaš svoje prispevke, boš videl, da si tam že spraševal o tem.gasileccelje napisal/-a:Zdravo.
Hvala in L.p.
-
gasileccelje
Nekakomi je ratalo naložit ZARE frekvance na omenjeno postajo.Mi lahko kdo pove kako naredim da mi ne kaže frekvence ampak naprimer Z1 CE 1
-
polo98
Poišči menu +- 21 (ne vem kako je točno pri tvoji postaji) MDF-A In namesto FREQ izberi CH. Kaj imaš pa v listi sprogramirano mi pa pošlji na ZS, lahko, da frekvence sploh niso poimenovane.gasileccelje napisal/-a:Nekakomi je ratalo naložit ZARE frekvance na omenjeno postajo.Mi lahko kdo pove kako naredim da mi ne kaže frekvence ampak naprimer Z1 CE 1