Uglavnm, rabmg ga za to, da vidm kaj nam sploh dodeli ReCo!
Sej mi je predavatelj oblubu da mi pošlje, pa rajš vam mal težim

PS: sej en seznam mam, pa nima na repetitorskih kanalih napisanih obeh frekvenc, koraka se mi pa ne da računat

Moderator: Mitja Gregorič
marjan82 je napisal:Moram pripisat da se 04 - kanal ter 13 - kanal uporabljata na območju pomurja in sicer če se ne motim je 13 - kanal postavljen v PEČAROVCIH, 04 - kanal pa v LENDAVSKIH GORICAH ampak ne me držat za besedo.
Tolko z moje strani.
Lep pozdrav.
VladoP je napisal:Da ne odpiram nove teme, bom uporabil kar to....
Ko sem se zadnjič vozil proti Ig-u in sem imel UKW postajo nastavljeno na 5. kanalu (05-REG SG - Kope), ki ga uporabljamo v Dravski dolini, sem nekje od Trojan naprej sprejemal gasilce Ribnice na Dolenjskem in ReCO. Sedaj me zanima ali se v Sloveniji kakšni kanali oz. frekvence podvajajo in jih uporabljamo na več koncih? Zadeva me ne moti, smo pa pred kakšnim tednom na našem območju pri Remšniku ob Avstrijski meji verjetno zaradi visoke nadmorske višine tudi lovili kolege iz Ribnice (mislim da), ki so komunicirali z njihovim ReCO. V primeru naše intervencije na omenjeni lokaciji...
Obstaja kakšna karta kdo, kaj, kje uporablja? Tudi ob neurjih na Ptuju smo uporabljali kanal ki vsaj po naši postaji ni bil ZaRE MB![]()
Če kdo od gasilcev iz Dolenjskega konca kaj več ve..
Lep pozdrav.
marjan82 je napisal:marjan82 je napisal:Moram pripisat da se 04 - kanal ter 13 - kanal uporabljata na območju pomurja in sicer če se ne motim je 13 - kanal postavljen v PEČAROVCIH, 04 - kanal pa v LENDAVSKIH GORICAH ampak ne me držat za besedo.
Tolko z moje strani.
Lep pozdrav.
Za območje POMURSKA REGIJA - RECO MS
04 - LENDAVSKE GORICE
13 - PEČAROVCI
marjan82 je napisal:marjan82 je napisal:marjan82 je napisal:Moram pripisat da se 04 - kanal ter 13 - kanal uporabljata na območju pomurja in sicer če se ne motim je 13 - kanal postavljen v PEČAROVCIH, 04 - kanal pa v LENDAVSKIH GORICAH ampak ne me držat za besedo.
Tolko z moje strani.
Lep pozdrav.
Za območje POMURSKA REGIJA - RECO MS
04 - LENDAVSKE GORICE
13 - PEČAROVCI
Navedene lokacije teh dveh repetitorjev več ne veljata ker so na našem območji nekaj prestavljal...
Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost