Moderator: Mitja Gregorič
sabirman je napisal:No vidiš lih zarad tegaLjudje nebojo vedeli kaj to pomeni a nas amerika bombardera al kaj
Se pa strinjam kar si naredil s strojnikom
Je pa neki drugega vas al pa mesto ane?
Indijanec je napisal:Sabirman, bi te pa še nekaj vprašal!
In sicer, kako imate vi narejeno proženje pozivnikov v vašem društvu![]()
Namreč, ko si pisal za priklop sirene na pozivnik, mi ni bilo jasno in mi še sedaj ni, kako ta pozivnik sploh prijavit na RECO?
Pri nas imam kot poveljnik pozivnik prijavljen na osebno ime, prav tako tudi postajo. A ostali pozivniki so prijavljeni kot operativci PGD.
Kako je to pri vas?
Ali imate pozivnike prijavljene na centru pod osebnim imenom ali kot operativec?
LP
Primož V. je napisal:Uroš malo še počakaj.
Tudi pri nas se bo to prej ali slej naredilo na tak način, kot ga je opisal Peter, zato je nesmiselno samostojno iti v takšno zadevo.
Uroš moje mnenje je tako , da za tisto kar mora poskrbet država naj tudi poskrbi, tistih 600 evrov pa rajši porabi za kako drugo nabavo bolj potrebne opreme.uros11 je napisal:Primož V. je napisal:Uroš malo še počakaj.
Tudi pri nas se bo to prej ali slej naredilo na tak način, kot ga je opisal Peter, zato je nesmiselno samostojno iti v takšno zadevo.
ne vem dobil sem ponudbo da bi lahko to zadevo kupili za okoli 600€!
bomo videli kako se bomo odločili!!
Če bomo čakali na drzavo bomo čakali se vsak 10 let!
garfield je napisal:Enkrat ko me bo zagrabl jih bom sam naredil. Imam POCASG modul, ki se dobi v tujini. Potem ni težko narediti pozivnik, sam standarda se je treba držat.
LP
Trenutno aktivni uporabniki: Bing [Bot] in 1 gost