AED gasilci
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: AED gasilci
Polo98 spravi se k stvari. Tvoji bluzi na forumu postajajo vse bolj odvratni.
Zadnjič spremenil ig66, dne 8. Oktober 2018, 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
NE piši bedarij, da ne bo kdo res misli, da je tako preprosto, ker ni! Pri tem ni nobenega varnostnega mehanizma, kar dejansko AED naredi AED. Zato lahko AED uporabi vsaka oseba, ki je v osnovi seznanjena za zadevo ali ve vsaj pošteno brat. Namreč, če sem prav razumel, AED napačno delujoče srce (fibrilacija) zaustavi in ga je treba pognat z masažo srca. Pa me popravite tisti, ki ste iz stroke, če se slučajno motim. Sicer pa je Seki kar dobro razložil pojme.
Odg: Re: AED gasilci
Malo poguglaj pa da vidiš, da rabi vsak tečaj za uporabo AED.ig66 napisal/-a:Polo98 spravi se k stvari. Tvoji bluzi na forumu postajajo vse bolj odvratni.
http://www.aed-baza.si/kako-aed-uporabim/polo98 napisal/-a:Malo poguglaj pa da vidiš, da rabi vsak tečaj za uporabo AED.ig66 napisal/-a:Polo98 spravi se k stvari. Tvoji bluzi na forumu postajajo vse bolj odvratni.
di-du-di-du
polo98
Če že nisi gasilec, se obnašaj vsaj kot odgovoren občan. Preberi si navodila za izvajanje TPO z uporabo AED.
Če že nisi gasilec, se obnašaj vsaj kot odgovoren občan. Preberi si navodila za izvajanje TPO z uporabo AED.
No, sedaj mi pa razloži kdo je odgovoren občan-ni?! Sem kaj podpisal? Nisem!ig66 napisal/-a:polo98
Kakšen tečaj imaš v mislih?polo98 napisal/-a:Malo poguglaj pa da vidiš, da rabi vsak tečaj za uporabo AED.ig66 napisal/-a:Polo98 spravi se k stvari. Tvoji bluzi na forumu postajajo vse bolj odvratni.
AED je namenjen lajikom toraj vsakemu, vse je narisano in navodila ti daje
Res imaš čas brat navodila in se usposabljat?robit napisal/-a:Kakšen tečaj imaš v mislih?polo98 napisal/-a:Malo poguglaj pa da vidiš, da rabi vsak tečaj za uporabo AED.ig66 napisal/-a:Polo98 spravi se k stvari. Tvoji bluzi na forumu postajajo vse bolj odvratni.
AED je namenjen lajikom toraj vsakemu, vse je narisano in navodila ti daje
polo98 napisal/-a:
Res imaš čas brat navodila in se usposabljat?
Zadeva "govori"!!!
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Če delaš izpit (CPP), moraš opravit izpit za prvo pomoč.Zbiljc napisal/-a:polo98 napisal/-a:
Res imaš čas brat navodila in se usposabljat?
Zadeva "govori"!!!
Zakaj to ne ukinejo, če je v prispevkih napisano, da lahko to uporablja vsak, tudi brez znanja CPP?
@ Polo98: pa kaj ti si normalen kake kvasiš??
Prosim ne smeti foruma, že tako je bolj slabo dogajanje, z tvojimi bedastimi nerazgledanimi komentarji še pa bolj zgublja na pomenu.
lp
Sašo
Prosim ne smeti foruma, že tako je bolj slabo dogajanje, z tvojimi bedastimi nerazgledanimi komentarji še pa bolj zgublja na pomenu.
lp
Sašo
Saj te razumem..., nebi pa rad, da me oživljaš.sašo123 napisal/-a:@ Polo98: pa kaj ti si normalen kake kvasiš??
lp
Sašo