Stran 1 od 1

Forum se je uspešno predstavil

ObjavaObjavljeno: 26. maj 2003, 12:31
Drago
Predstavitev foruma je uspela ! Tudi to je trditev, ki drži :twisted: Večino delegatov, ki so se sprehajali ( kot mački okol vrele kaše :lol: ) okol "naših" PC-jev je sicer forum zanimal, ampak si ga zaradi pomanjkanja "ustreznih očal" niso mogli ogledati :lol: Milan, Peter, Jaka ...izkazali ste se, čeprav za marsikoga nezaželjeni :twisted:

lp DC

ObjavaObjavljeno: 26. maj 2003, 12:34
metodg
Tudi jaz mislim, da se je forum uspešno predstavil. Vsa pohvala Jaku, Milanu in Petru...

Nasploh pa opažam, da nas zadnje čase bere vedno več gostov...

Metod G.

ObjavaObjavljeno: 26. maj 2003, 12:59
Milan Dubravac
Zahvala velja vsem vam, ki v forumu sodelujete kot razpravljalci ali bralci. Prvotni namen foruma je dosežen in presežen, kar se je potrdilo tudi na kongresu v našem, kot se je Drago izrazil v razpravi, skromnem kotičku. Kakšno pametno bomo pa še na forum pikniku rekli.

ObjavaObjavljeno: 26. maj 2003, 13:07
Primoz
Ja, mislim da je bila predstavitev foruma....marsikdo si je to ogledal, čeprav večina tako, 'z strani'(beri-iz šanka) to ogledal....

Evo, dežurnega , oz. enega izmed dežurnih pred računalnikom....

ObjavaObjavljeno: 26. maj 2003, 13:12
Drago
Primož: :lol: :lol: :lol:

Daj še pojasni: zakaj Milan "meži" :?: :!: Na drugi strani je namreč zagledal "muško kokoš" :lol: ( bom pojasnil ob priliki :oops: ) :lol: :lol:

lp DC

ObjavaObjavljeno: 26. maj 2003, 20:04
Rolf
Sam nisem bil na kongresu, ker sem imel doma zadosti drugega dela (prometna,...), vendar sem bil in sem še zmeraj zadovoljen, ko sem slišal, da se je forum ODLIČNO predstavil.

p.s. Slišal sem tudi, da se tov. Eőry dela kot da o forumu nič ne ve in zaviva z očmi kot kelnarca, ko ji naročiš radensko ;)

Najuriš!!!

ObjavaObjavljeno: 26. maj 2003, 21:16
Jaka
Saj ni čudno, da je bila predstavitev dobra. Ste videli, kako je Milan za šankom napeto razmišljal :wink: o naslednji predstavitvi. On je imel na skrbi priklop na internet :D (ali si morete misliti: nam forum je sponzoriral priklop GZS na internet :wink: v času kongresa), Mežan tablo :P , jaz strojno opremo :roll: , vi pa prispevke :P :P . Ni vrag, da takšna kombinacija nebi uspela.

ObjavaObjavljeno: 27. maj 2003, 4:46
Mitja Gregorič
Predstavitev je bila po mojem mnenju o.k.
Luštna (ej za table in PC-je ste se pa potrudili ...vsa čast)

Če si kdo zatiska oči češ "to ni nič" (nisem mislil na Milana ki na sliki lepo miži :lol: :lol: )se krepko moti.Vsi ki smo "tukaj" gor zbrani (in nas ni malo) vemo da je to dobra zadeva ki ima še svetlo prihodnost.Tako da se ni za bati.

Sicer pa kaj niso vse nove zadeve šinfali in jih na koncu ko so jih spoznali pa so o njih drugače menili...no ja je stvar okusa in pa koraka z časom ...

LP Mitja

ObjavaObjavljeno: 27. maj 2003, 12:03
Matej B.
priložnosti za predstavitev foruma :lol: bo še veliko. Naslednja sledi oktobra v Celju na sejmu Zaščita - Protection. :) Upam da se tam tudi kaj vidimo in kakšno rečemo! :lol: