aznidaric » 26. januar 2016, 11:53
@Toma
Naše ceste so nekje normalne, ne bom rekel odlične in ne zanič (pustmo tistih nekaj odsekov). Videl slabše in videl boljše! Lahko bi bile boljše, se pa strinjam da pa na določenih mestih so toliko nevarne, da bi lahko tudi pripomogle k kaki smrtni žrtvi. Za eno nesrečo pri nas se sumi, da je cesta bila kriva za 4 smrti, in luknja je bila v naslednjih dneh popravljena. Je pa bila njihova hitrost konkretno prevelika!!!
Kar pripomore k zmanjšanju je vsekakor kultura voznikov. Nisem bil na Norveškem sem pa bil na Švedskem. In že kot pešec vidiš določene razlike. Razlike v nastavitvah infrastrukture in kulture. Namreč, ko si v malih križiščih stistnil, da hočeš čez prehod, se je to zgodilo v par sekundah. Pri nas čakaš na zeleno. Tudi po minuto je normalno. Tam kjer ni bilo semaforja pri prehodu, so se avtomobilisti ustavljali sami od sebe in ti dali prednost. Tudi nekega divjanja v tistem času nisem opazil po mestu Stockholm. Tam nisem bil dovolj časa, da bi lahko dobil realno sliko, kot ko sem doma.
No sicer se kultura vidi tudi na AC pri zastojih, ko ne nastane reševalni pas sam od sebe, tako kot je to v Avstriji (govoril kolega gasilec). Je rekel, da je gledal, kaj zakaj sredino puščajo prazno, nato pa mu je kapnilo.
Pri nas te na prazni avtocesti pač kdo prehiteva na način, da moraš malone zavirati, da preprečiš trčenje. Na žalost sem bil že potnik v avtomobilu, katerega šofer je naredil tako bedarijo. Če držiš varnostno razdaljo, se ti konstantno vrivajo. In potem ko se nekdo ne more ustaviti, ker vozil z premalo varnostno razdaljo, pa to naša policija precej hitro oceni za neprilagojeno hitrost (no zadnje čase sem že slišal parkrat , da so omenili varnostno). Zato pa statistika kaže, da je hitrost tista ki povzroča nesreče!? To me zmoti. Namreč, če bi se oni avto, ki se je zaletel v tistega pred njim lahko ustavil, bi ne bilo nesreče ampak zgolj neki incidentek, za katerega bi vedelo zelo malo število ljudi. In to ne glede ali hitrost 50km/h ali 200 km/h. Ker pa "oni" avto ni vozil na varnostni razdalji, se seveda ni mogel zaustaviti.
Problem kulture je tudi objestnost, ko mislijodoločeni vozniki, da bodo nekaj pokazali ali da bodo hitreje prišli na cilj z agresivno vožnjo. Mogoče kakšno minuto. Vendar se pa poveča tveganje, da cilja ne bodo dosegli na tisti poti ali pa nikdar več.