Stran 1 od 1

Pregled gasilskih aparatov za krajane Lesc in druge

ObjavaObjavljeno: 6. maj 2004, 13:07
LESCE2
Dne,28. in 29. maja bo v leškem gasilskem domu potekal pregled gasilnih aparatov za krajevno skupnost LESCE in tudi druge,ki še niso,pa bi radi dali na pregled svoj gasilnik.

"Akcija" se prične v petek ob 16 uri in bo trajala do 19 ure. V soboto pa od 8 do 12 ure. Preglede bo izvajal JZ GRS Kranj. Cena pregleda za najpogestejši gasilni aparat S-6 in S-9 pa je cca.1.400,00 sit.

NA POMOČ!

MATEJ-Pgd Lesce

za zaključek...

ObjavaObjavljeno: 3. junij 2004, 16:19
LESCE2
Malo pozno pa vendar....
Preventivna akcija pregled gasilnih aparatov je zaključene.Pregledanih in ustrezno poservisiranih je bilo cca. 100 gasilskih aparatov med katerimi sta bila najpogostejša po pričakovanjih S-6 in S-9.
Število gasilnikov je bilo blizu tistemu, ki smo ga pričakovali. Po prvi oceni so bili aparati krajanov v solidnem stanju. V nekoliko slabšem stanju so bili aparati, ki so nameščeni v blokih, tako da so bili na nekaterih vidni znaki vandalizma in namernega poškodovanja. Kot sem že omenil smo vse aparate strokovno pregledali in poservisirali.

Tako bi se ob tem trenutko najlepše zahvalil JZ GRS Kranj, ki nam je priskočilo s svojo strokovnostjo na pomoč, predvsem pa Branetu, ki je resnično poskrbel, da so vse zadeve potekale kot je bilo načrtovano. Hvala tudi vsem kolegom gasilcem, predvsem pa veteranom, ki so si odtrgali prosti čas in prišli na akcijo...vsem še enkrat najlepša hvala.

Na pomoč!

Matej Brus-podpoveljnik Pgd Lesce