Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

LETOVANJE PIONIRJEV GZ TRBOVLJE

Moderator: mailo

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

LETOVANJE PIONIRJEV GZ TRBOVLJE

Objava MentorS » 31. avgust 2008, 12:10

Evo nas, pa smo prišli srečni in zdravi nazaj še iz enega letovanja.
Tako kot lansko leto smo se tudi letos odpravili v počitniški dom Špadiči v Poreč. Letovanja se je udeležilo 22 pionirjev GZ Trbovlje ter 4 spremljevalci.
Na pot smo se odpravili 25.8. zjutraj, domov pa prišli včeraj, 29.8.2008. Nastanjeni smo bili v zgledno urejenem domu brez kakšnih tv-jev po sobah in brez računalnika. Vreme nam je krasno služilo vseh 5 dni. Urnik je bil podoben skoraj vsak dan, razlikovale so se večerne aktivnosti. Dogodki v dnevu so se dogajali po približno takšnem zaporedju: VSTAJANJA, UMIVANJE, JUTRANJA TELOVADBA, JUTRANJI ZBOR IN ZAJTRK, POSPRAVLJANJE IN UREJANJE SOB, PREGLED IN OCENJEVANJE SOB, ODHOD NA PLAŽO, KOSILO, POČITEK, KOPANJE, VEČERJA, PRIPRAVE NA SPANJE, SPANJE. Vsak dan smo imeli zapoljen z raznimi igrami, kopanjem ter drugimi aktivnostmi. Imeli smo štafetne igre, hodili na sprehode, imeli gasilski kviz (MALE SIVE VEDROVKE), zabavni večer, se peljali z barko, s turističnim vlakcem.... . Otroci so za vsak dan posebej pisali dnevnik (vsaka soba 1 dnevnik), tako da je smešnih prigod kar nekaj napisanih:) Zadnji večer smo podelili priznanja za najbolj urejeno sobo (tako kot lansko leto so tudi letos zmagali fantje), vsak od udeležencev letovanja pa je dobil tudi posebno priznanje za udeležbo na letovanju. (ČE KOGA ZANIMA LAHKO POŠLJEM SLIKE TEH PRIZNANJ PREK MEILA). Za dosežen uspeh na različnih tekmovanjih so dobili za nagrade sladkarije, ki so si jih vsi med seboj prijateljsko delili.
Tako smo včeraj popoldne pomahali osebju v domu, še malo pogledali proti morju in se odpravili domovz upanjem da odidemo tudi drugo leto na letovanje.

Naj na koncu strnem še nekaj pozitivnih vtisov z letovanja in nekaj negativnih:

+ OSEBJE V DOMU
+ ODLIČNA HRANA
+ ODLIČNO VREME
+ SODELOVANJE OTROK PRI TEKMOVALNIH IGRAH
+ SODELOVANJE MED SPREMLJEVALCI
+ DOBRO SMO SE UJELI Z DRUŠTVOM SOŽITJE, KI SO BILI NASTANJENI V ISTEM DOMU (PRIZADETI LJUDJE)

- ZARADI VSAKOLETNEGA RAZVIJANJA NOVE ZABAVNE IN DRUGE TEHNOLOGIJE OTROCI ČEDALJE BOLJ POGREŠAJO NA LETOVANJU TE TEHNOLOŠKE PRIPOMOČKE (RAČUNALNIKE, TV, PLAYSTATION), KLJUB TEMU DA JIM (PO NAŠEM MNENJU) ZAGOTOVIMO OBILO IGRIC IN AKTIVNOSTI, ZATOREJ BI RESNO RAD ŠEL ENKRAT Z OTROCI NA TABORJENJE (TABORNI OGENJ, NOČNE STRAŽE, PESMARICE, KITARA, HARMONIKA, ŽIVLJENJE V NARAVI...).
- PA ŠE KAJ BI SE NAŠLO, PA NE BOM O TEM:)

P.S. Sem pa mnenja, da je večina otrok na letošnjem letovanju zelo uživala, vsaj po njihovih pripovedovanjih.
Slike sledijo!

LP VSEM, SANDI
Prihodnost gasilskega društva je odvisna od števila mladih v njem!!!!
Uporabnikova podoba
MentorS
 
Objave: 82
Registriran: 21. maj 2008, 11:43
Lokacija: GABRSKO-TRBOVLJE

Nazaj na Mladina

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost