Stran 1 od 1

Materinski dan in trobentice

ObjavaObjavljeno: 21. marec 2007, 1:52
Janez Koncilija
Sneg nam jo je zagodel in imam problem.

Pred materinskim dnevom smo namreč nameravali organizirati ustvarjalno delavnico, kjer bi mladina za svoje mamice pobarvala in porisala manjši lonček za rože, v katerega bi potem dali zemljo in vanjo vsadili trobentico.

Sneg nam je seveda vse zasul in pokvaril načrt. Za jutri in pojutrišnjem je sicer narisano sonce, a pri nas žal nimamo takšnig leg, kjer bi imelo toliko moči, da bi se sneg stopil, pa tudi padlo ga je preveč.

Če je kje v radiju 30 km kaj drugače, naj mi napiše, pridem trobentice odkopat.

LP

Janez 8)

Re: Materinski dan in trobentice

ObjavaObjavljeno: 21. marec 2007, 8:22
Franci
Janez Koncilija je napisal:Če je kje v radiju 30 km kaj drugače, naj mi napiše, pridem trobentice odkopat.


Pri nas ni nič boljše. :(

ObjavaObjavljeno: 21. marec 2007, 13:21
purchy
Tudi v našem društvu imamo proslavo za Materinski dan. Smo se pa odločili, da izdelamo za mamice rožice iz papirja in te zložimo v šopke. Tako, da sedaj nimamo problemov z odkopavanjem rožic.... :D ....Če rabiš navodila kako se izdela vijolice iz papirja pa kontaktiraj Nekky. Pri nas je imela ona čez inštruiranje in izdelavo. Tako, da sedaj namesto, da bi vrgel papir stran zložim rožico...hehe :D . Veliko sreče pri izdelavi in izvedbi proslave....Lp

ObjavaObjavljeno: 21. marec 2007, 18:21
Janez Koncilija
purchy je napisal:Če rabiš navodila kako se izdela vijolice iz papirja pa kontaktiraj Nekky. Pri nas je imela ona čez inštruiranje in izdelavo. Tako, da sedaj namesto, da bi vrgel papir stran zložim rožico...hehe :D . Veliko sreče pri izdelavi in izvedbi proslave....Lp


Hvala, zadevo sem pravkar rešil :lol: Dobil sem sponzorja-vrtnarja, ki nam je poklonil primerne rože za posaditev v lonček, tako, da delavnica ni več ogrožena. Kako bodo ustvarjali naši mladi gasilci, bo pa videti v nedeljo, ko prilepim kakšno slikco.

LP

Janez 8)

ObjavaObjavljeno: 24. marec 2007, 22:50
Janez Koncilija
Tako, delavnica je za nami in šlo je tudi brez trobentic :D . Mladina je najprej pobarvala in poslikala lončke, nato pa smo notri postavili še rožico in darila za mamice so videti takole:

Slika

Izdelali pa smo tudi rože iz filca in klinčkov za obešanje perila (malo večjimi seveda:

Slika

Kako marljivi so bili otroci pa lahko vidite v albumu fotografij:

http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=319

LP

Janez 8)