Stran 1 od 1

TABOR Bohinjska Bistrica 2007

Objavljeno: 29. Junij 2007, 0:00
Napisal/-a Robert Težak
Leto je naokrog in zato tudi letos PGD Nova Gorica pelje mlade gasilce iz lastnega društve ter gasilce iz društev GZ Tolmin in PGD Cerkvenjak na taborjenje v Bohinjsko Bistrico.

Letos bo potekal že 17. tabor zapored, na isti lokaciji kot lansko leto. Pričakujemo okoli 35 otrok, ki pridejo v soboto 30.6.2007 in odidejo naslednjo soboto popoldne, ko jih po zaključni prireditvi odpeljejo starši.
Kot kaže nam bo vreme malo nagajalo pri postavitvi tabora, za nadaljevanju tedna pa ne pričakujemo problemov. :wink:

Več o tem, kaj se bo dogajalo, boste lahko spremljali sproti podobno kot prejšnje leto, ko sta vas Mihelj in Marko sproti obveščala o samem dogajanju v taboru.

Starši, forumovci in ostala druščina lepo vabljeni k pisanju komentarjev, pozdravov in vprašanj.

LP, Robi

Tabor v Bohinjski Bistrivci

Objavljeno: 1. Julij 2007, 1:28
Napisal/-a Silvana, Eric
Pozdrav vsem gasilskim tabornikom :lol: !
Upamo, da vas dež ni opral pri postavljanju tabora in želimo vam lepo vreme še naprej.Komaj čakamo kakšno fotko in opis vašega taborjenja.
Uživajte 100/h.
Lep pozdrav iz Nove Gorice. :wave:

Objavljeno: 1. Julij 2007, 16:20
Napisal/-a Robert Težak
Živjo vsem skupaj!

Dežja na srečo nismo imeli, pravzaprav nas je ob prihodu pozdravilo sonce, zato je postavitev tabora potekala brez težav.

Tako smo včeraj postavljali šotore (otroci so se razdelili v pare in si postavili šotore s pomočjo mentorjev), popoldan pa smo izkoristili za spoznavanje otrok in mentorjev med sabo.

Danes zjutraj so se nekateri otroci, na veliko presenečenje vseh, zbudili pred večino mentorjev. :D A so dežurni poskrbeli zanje in jih zaposlili v večnamenskem šotoru z igricami 8)
Po zajtrku smo se odpravili na pohod na Koblo, pravkar pa se otroci namakajo v osvežujoči Savi.

Moram omeniti, da še nismo imeli problemov z domotožjem in je z otroci vse v redu.

Lep pozdrav iz sončne Bohinjske Bistrice.

Lep pozdrav!

Objavljeno: 3. Julij 2007, 21:46
Napisal/-a Anita
Vsem skupaj lep pozdrav v Boh. bistirco, pogrešamo vaše objave in predvsem fotografije, ki smo jih bili navajeni iz prejšnjih let. Starše nas skrbi tudi vreme, ki v zadnjih dneh ni najlepše, zato nam sporočite kako preživljate te deževne dni.

Še enkrat lep pozdrav in čim več sonca!

Anita

Objavljeno: 3. Julij 2007, 22:20
Napisal/-a Robert Težak
Pozdravljeni!

Najprej se opravičujem, ker včeraj nisem nič objavil. Imeli smo namreč nevihto v večernih urah in smo morali poskrbeti za otroke in opremo. Šotori so ostali suhi, prav tako tudi otroci.

Zjutraj smo imeli pohod do izvira Bistrice, popoldne pa razne igrice in kopanje v Savi.
Danes smo začeli dan s krajšim pohodom, po kosilu pa smo se na veselje vseh otrok odpravili v Aquapark. Otroci so zelo uživali, mentorji pa budno pazili na vsak njihov korak.

Lep pozdrav do naslednjega javljenja (upam da do jutri)

Robert

Objavljeno: 4. Julij 2007, 18:11
Napisal/-a MarkoŠ
Zdravo oglašam se z slabo novico, že ves dan dežuje tako, da se v taboru nimajo nič prijetno.

lp

Objavljeno: 5. Julij 2007, 18:18
Napisal/-a mihelj
Lep pozdrav!

Marko! :shock:
Mislim da ni potrebe po kakršnih koli skrbeh. Sploh pa če pada dež, še ne pomeni, da se ima kdor koli slabo. Kvečjemu mislim, da je to priložnost za malo drugačno druženje, ki poteka v športni dvorani, ki je za takšne namente tudi predvidena, kar že vrsto let tudi s pridom tudi izkoriščamo. Ne dvomim, da je tako tudi letos....brez skrbi.

:lol: :lol: :lol:

Objavljeno: 6. Julij 2007, 20:51
Napisal/-a Robert Težak
Živjo!
Po napornih dneh se spet javljam. Kot je Marko napisal smo imeli močno neurje a smo stvari uredili brez problemov (Mihelj ve kako se dela) :twisted:
Otroke smo "spakirali" v dvorano, kjer smo jim priredili razne igrice, nekateri mentorji pa smo nadzorovali situacijo v kampu (v slučaju poplavljanja šotorov).
Na srečo se ni zgodilo nič hudega, otroci so za vsak slučaj (morebitno nadaljevanja dežja) prespali v telovadnici in tako smo prebrodili dan.
Moram še povedati da so nas v sredo obiskale 3 gostje, članice CZ in ReCo Nova Gorica.
Včeraj smo si pripravili piknik, kjub muhastemu vremenu.
Danes so nas spet obiskali gostje iz Nove Gorice, prav tako nas je posnela lokalna ViTel televizija. Popoldne so se otroci odpravili na igrišče, da so sprostili energijo od prejšnjih dni :D

Jutri je zadnji dan tabora za otroke. Zjutraj še načrtujemo orientacijski tek, popoldan pa program za starše in obiskovalce. Starše naprošam, da pridejo po 13 uri zaradi aktivnosti, ki se bodo dogajale do kosila.

Lep pozdrav vsem
Robert

Objavljeno: 8. Julij 2007, 13:08
Napisal/-a Uroš H.
V taboru sem preživel sedem lepih dni, zato se zahvaljujem vsem - vodstvu , mentorjem , prijateljem in vsem , ki so prispevali k izvedbi tabora .

Hvala !

Uroš H.

P.S.
Se vidimo naslednje leto.

Objavljeno: 25. Avgust 2007, 12:14
Napisal/-a luka.leiler
Robi mene samo zanima če se da slike od Tabora 2007 dobiti tudi na CDju tako kot prejšnja leta.

Moram pa pohvaliti use vodilne tabora ker so kljub slabemu vremenu in manjšim težavam Tabor 2007 izpeljali tako kot gre!Čestitam