Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.
Kupim črke - 2 cm široke, po možnosti srebrne barve, plastične (nekaj takšnega, kot je na križih na pokopališču). Preiskal sem vse trgovine v mb (avto tuning) in nisem nič našel - bil sem tudi na pogrebnem zavodu (nisem še mrtev in jih ne rabim - po njihovem) tako da iščem vsaj kakšno informacijo, kje bi lahko kaj takšnega našel. Hvala za info.
Đuro napisal/-a:Kupim črke - 2 cm široke, po možnosti srebrne barve, plastične (nekaj takšnega, kot je na križih na pokopališču). Preiskal sem vse trgovine v mb (avto tuning) in nisem nič našel - bil sem tudi na pogrebnem zavodu (nisem še mrtev in jih ne rabim - po njihovem) tako da iščem vsaj kakšno informacijo, kje bi lahko kaj takšnega našel. Hvala za info.
Oj. Poglej pri obeh avstrijskih veletrgovcih Bau-... ter pri bobrčku. Mislim, da boš našel tam.
sabirman napisal/-a:A bi to meu za na čelado nalept? Poglej v kakšno knjigarno!
Jaz sem jih kupil v knjigarni oz. papirnici v BTCju. Trgovka mi je ponudila tudi srebrne črke, ki bi kar ustrezale takim, kot jih išče Đuro. Mislim, pa, da jih imajo oz. naj bi imeli tudi v Müllerjevih trgovinah.
sabirman napisal/-a:A bi to meu za na čelado nalept? Poglej v kakšno knjigarno!
Jaz sem jih kupil v knjigarni oz. papirnici v BTCju. Trgovka mi je ponudila tudi srebrne črke, ki bi kar ustrezale takim, kot jih išče Đuro. Mislim, pa, da jih imajo oz. naj bi imeli tudi v Müllerjevih trgovinah.
Črke izgledajo pa takole:
Uroš, ali te črke zdržijo večjo temperaturo? naprimer da prideš v bližino ognja in se ne stopijo, na tak način...
Hja cheeby, upam si trditi, da žal ne. Obstajajo pa tudi t.i. negorljive črke za na čelado. Samo kje se jih kupi in koliko te udarijo po žepu pa žal ne bi vedel.
v najslabsem primeru ti malo celada gori, nic nevarnega zarad crk...
Poglej si tiste ko so ze veckrat bli na hotfire, vsi z crnimi celadami, nekateri si jih zanalasc ne ocistijo
Ko smo že pri teh nalepkah me zanima kje bi se dobil 2x GV-1 po tipizaciji za gasilsko vozilo ter malo večji številki, svetlobno odbojni za na flašo od IDA in kolk prbližn to stane. Lahko na zasebno sporočilo če kdo ve, prosm.