Stran 1 od 1

Pohvala organizatorjem PGD Postojna

ObjavaObjavljeno: 8. junij 2008, 13:01
crispl
Včeraj 7.6.2006 je potekal rally terenskih gasilskih vozil v okolici Postojne.Vaje na posameznih kontrolnih točkah so bile zanimive in poučne.Pokazal se je ekipni duh celotne tekmovalne posadke,saj so vaje zahtevale celo ekipo.Sodelovalo je okrog 30 posadk s svojimi terenci. =D> Trasa proge pa je bila speljana po zanimivem,zaradi razmočenih tal pa tudi zahtevnem terenu.Zato gre vsa pohvala PGD Postojna za tako odlično izpeljano tekmovanje,tudi za praktične nagrade udeleženim posadkam so poskrbeli,pa še pasulj je bil dober.Še enkrat čestitke in se vidimo spet drugo leto =D>

Odg: Pohvala organizatorjem PGD Postojna

ObjavaObjavljeno: 8. junij 2008, 14:23
SAKI
Mogoče kakšna slika s tega bolj zahtevnega terena ?

Odg: Pohvala organizatorjem PGD Postojna

ObjavaObjavljeno: 8. junij 2008, 17:58
Sul
LP
Tudi naša enota je poslala eno ekipo na tekmovanje. Fantje so bili zelo zadovoljni in so zelo pohvalili organizacijo tega srečanja. V njihovem imenu bi se zahvalil organizatorjem iz PGD Postojna za odlično pripravljeno tekmovanje.

Jaka

Odg: Pohvala organizatorjem PGD Postojna

ObjavaObjavljeno: 9. junij 2008, 18:51
icko
iz lastnih izkušenj lahko povem, da znajo dol organizirati res dobre tekme...pred leti smo celo zmagali na enem takem reliju...danes žal terenca nimamo več in se ne moremo udeležiti...ampak so bile pa točke res nore.......prva pomoč, napad iz hidranta, veslanje in vodenje čolna.....ni kaj blo je naporno

vidim da še danes delajo z enako vnemo in kvaliteto...čestitam postonjčanom

Odg: Pohvala organizatorjem PGD Postojna

ObjavaObjavljeno: 9. junij 2008, 23:56
9390
Ja, hvala za pohvale!
Tudi mi smo zadovoljni, če so tekmovalci zadovoljni. Čeprav je organizacija tekmovanja kar velik zalogaj, nam iz leta v leto uspeva. Samo pri pripravi in izvedbi letošnjega tekmovanja je v takem ali drugačem smislu sodelovalo 42 članov in članic. In če imaš za seboj ekipo, potem tekmovanje mora uspeti in upam, da nam bo tudi v prihodnje. Več fotk pa v kratkem na naši spletni strani.
In še enkrat hvala vsem sponzorjem za lepe praktične nagrade!

Odg: Pohvala organizatorjem PGD Postojna

ObjavaObjavljeno: 10. junij 2008, 8:20
trevor
Res svaka čast za tako dobro organizacijo. Najbolj se mi je dopadlo, da ni bilo nepotrebnih formalnosti in je vse teklo kot mora.

lp