Naj REKLI SO za leto 2006
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- fire fighter
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Naj REKLI SO za leto 2006 je prepričljivo: (33 glasov)
Teletekst TV Slovenija:
Ob 9.45 so Mariborski poklicni gasilci na prošnjo policije odšli v Betnavski gozd, kjer so odstranili vrv na kateri je visela obešena oseba. !!
Prosim vse , da sodelujete tudi v letu 2007 in zbirate zanimive, butaste, zelo pametne, odštekane, full brezvezne in podobne izjave o gasilcih in gasilstvo. To je del nas in našega bivanja na tem svetu.
Vsem , ki nocoj pričakujete novo leto 2007 doma ob televizorju ali celo ob računalniku tu na najboljšem forumu na svetu, želim veliko zdravja in sreče !!
Pa malo se nasmehnite pravkar izrečenem stavku, ki sem ga slišal na TV Slovenija:
BABA JE KOT ŠPORHET, FAJN JE DA JO IMAŠ , SAMO NI PA ZA OKOL VLAČIT !
Teletekst TV Slovenija:
Ob 9.45 so Mariborski poklicni gasilci na prošnjo policije odšli v Betnavski gozd, kjer so odstranili vrv na kateri je visela obešena oseba. !!
Prosim vse , da sodelujete tudi v letu 2007 in zbirate zanimive, butaste, zelo pametne, odštekane, full brezvezne in podobne izjave o gasilcih in gasilstvo. To je del nas in našega bivanja na tem svetu.
Vsem , ki nocoj pričakujete novo leto 2007 doma ob televizorju ali celo ob računalniku tu na najboljšem forumu na svetu, želim veliko zdravja in sreče !!
Pa malo se nasmehnite pravkar izrečenem stavku, ki sem ga slišal na TV Slovenija:
BABA JE KOT ŠPORHET, FAJN JE DA JO IMAŠ , SAMO NI PA ZA OKOL VLAČIT !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Dobra ideja. Jaz pa prinesem jabolko za v gobec (odojku, ne nagrajencu).jdrozg napisal/-a:Za izjavo leta bi predlagal da podelimo na srečanju v letu 2007 zmagovalcu nagrado.
Moj predlog je svinska glava od odojka, podstavek zrihtam jaz Drago pa odojka s tem da je prase naše, glava pa od nagrajenca.
- prostovoljni gasilec
- Kraj: ob izviru Ljubljanice
Dobra ideja!jdrozg napisal/-a:Za izjavo leta bi predlagal da podelimo na srečanju v letu 2007 zmagovalcu nagrado.
Moj predlog je svinska glava od odojka, podstavek zrihtam jaz Drago pa odojka s tem da je prase naše, glava pa od nagrajenca.
Samo me malo skrbi, kako boš teletekstu podaril svinjsko glavo.
LP!
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
No pa je postalo zanimivo. Sem preverjal kako teletext dobiva podatke.
Ugotovil sem , da imajo neko povezavo z CORS -om.
CORS dobiva podatke iz RECO.
RECO dobiva podatke od vodje intervencije
In tu nastopi stari pregovor: VEČ BABIC KILAVO DETE !

Ugotovil sem , da imajo neko povezavo z CORS -om.
CORS dobiva podatke iz RECO.
RECO dobiva podatke od vodje intervencije
In tu nastopi stari pregovor: VEČ BABIC KILAVO DETE !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !