Zdej pa vem...22 smo jih zabeležili.LESCE2 napisal/-a:V tem letu smo do danes intervenirali 9x na svojem področju, ne znam pa podati točnega podatka kolikokrat smo bili kot pomoč na drugih rajonih, saj smo v večini primerov še klicani na pomoč za Radovljico z okolico in za Begunje.
Intervencije??
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
No ja mi smo se takšnih "ciganov" oz piromanov hvala bogu znebili drugače pa smo imeli v letu 2005 tudi pa 3-4 smetnjake polek ostalih nesreč. In to vikend za vikendomOskar napisal/-a:hvala za odgovor , delam neko statistiko.
92 požarov pa je vseeno veliko, če računam da nimate ciganov , ki kurijo tako kot nam !![]()
![]()
![]()

To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Ne ne, preselil se ni so pa ga policisti PP Ptuj dobil ter je dobil kazen. Ne bom rekel na pamet kakšno ampak jo je dobil. Njegovi kolegi ki so pa mu kot je bilo videt pomagali pa so se vstrašli in so nehali. Sem pa že sam opazil da se nekdo v MB res zafrkava z gasilci, pravtako pa tudi v LJ.pes napisal/-a:GoGo- očitno se je ta kurjač preselil v MB, ker kolikor gledam po biltenu nekdo pridno kuri smetnjake.

Dodajam
Saj kot si opazil če si gledal kaj novice je bilo pred kratkim po dnevniku in internetu stara Ptujska vojašnica ko je v celoti pogorela. To je bilo delo tega junaka, ki je sedaj že kot zgleda odslužil kazen ker se ga da videt po mestu. Res pa je da je sedaj z temi smetnjaki in tem vsaj pri nas mir
Saj kot si opazil če si gledal kaj novice je bilo pred kratkim po dnevniku in internetu stara Ptujska vojašnica ko je v celoti pogorela. To je bilo delo tega junaka, ki je sedaj že kot zgleda odslužil kazen ker se ga da videt po mestu. Res pa je da je sedaj z temi smetnjaki in tem vsaj pri nas mir

[quote]
No ja mi smo se takšnih "ciganov" oz piromanov hvala bogu znebili drugače pa smo imeli v letu 2005 tudi pa 3-4 smetnjake polek ostalih nesreč. In to vikend za vikendom Hvala bogu pa se je zadeva pomirila
[quote]
GoGo.Srečno novo leto , čeprav sem malo pozen.Glede zgoraj napisanega pa mislim da si mislil leto 2006.Če ne pa se že v naprej opravičujem zaradi smetenja foruma.
L.P
No ja mi smo se takšnih "ciganov" oz piromanov hvala bogu znebili drugače pa smo imeli v letu 2005 tudi pa 3-4 smetnjake polek ostalih nesreč. In to vikend za vikendom Hvala bogu pa se je zadeva pomirila
[quote]
GoGo.Srečno novo leto , čeprav sem malo pozen.Glede zgoraj napisanega pa mislim da si mislil leto 2006.Če ne pa se že v naprej opravičujem zaradi smetenja foruma.
L.P
Na pomoč!