Gasilci - ni tako lahko kot je videti
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Gasilci - ni tako lahko kot je videti
ste si že ogledali ta video?
http://www.youtube.com/watch?v=EWkAWqWxKCU
Delo gasilca ni tako lahko kot se marsikomu zdi na prvi pogled. Video pokaže pravi pomen besede "Gasilec"
http://www.youtube.com/watch?v=EWkAWqWxKCU
Delo gasilca ni tako lahko kot se marsikomu zdi na prvi pogled. Video pokaže pravi pomen besede "Gasilec"
Odg: Gasilci - ni tako lahko kot je videti
Ja smo, kapo dol avtorju 
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Kot je avtor napisal že na uvodni strani našega portala, je besede in slike našel na portalu gasilci112.si in jih strnil v ta filmček.
Po mojem mnenju mu je to odlično uspelo in upam, da bo ta filmček zakrožil po internetu in bo tako veliko ljudem predstavil nas gasilce tudi iz malo drugačnega vidika.
Čestitke avtorju!
Po mojem mnenju mu je to odlično uspelo in upam, da bo ta filmček zakrožil po internetu in bo tako veliko ljudem predstavil nas gasilce tudi iz malo drugačnega vidika.
Čestitke avtorju!
Res pohvale vreden video

To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Video je primeren tudi za objavo na TV postajah, deluje šokantno - in to človeku tudi ostane v spominu!
Le pravopisne napake je treba odpraviti, jih je kar nekaj.
Le pravopisne napake je treba odpraviti, jih je kar nekaj.
-
Gost
Super video,mislim da bi si ga marsikdo moral ogledat,predvsem tisti,ki našega dela ne znajo cenit. 
Ashes to ashes, dust to dust.
Kot Feniks se dvignil iz pepela, vstal sem, stresel s sebe blato poplav.
Kot Feniks se dvignil iz pepela, vstal sem, stresel s sebe blato poplav.
Ja so pravopisne napake tudi
tiskarski škrat je malce ponagajal. Če bi res prišlo kdaj do tega in bi video objavili na TV imam še vedno shranjeno delovno verzijo kjer besedilo lahko popravim
Drugače pa hvala za dobre komentarje.
Drugače pa hvala za dobre komentarje.
kruspe, javi se mi na ZS, lahko urediva lektoriranje.kruspe14 napisal/-a:Ja so pravopisne napake tuditiskarski škrat je malce ponagajal. Če bi res prišlo kdaj do tega in bi video objavili na TV imam še vedno shranjeno delovno verzijo kjer besedilo lahko popravim
![]()
Bravo res čestitam za ta video
Imel sem solzne oči, ko sem to videl in ostali moji prijatelji tudi
LP
LP
Na mladih svet stoji!
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Očitno je filmček že zaokrožil po mailih, saj sem samo danes dobil že dva maila z linkom do posnetka. Upam, da bo čimveč ljudi videlo posnetek in bodo tako počasi začeli ceniti naše delo.
-
Svetilka
Pregledujem pozitivna mnenja o posnetku... tukaj, na youtube, na izklopu itd. Veseli me, da je odziv tak kot je. Kot avtor besedila, sem zadovoljen, ker so besede našle svoj prostor. Vse zasluge za video, pa gredo kruspe14. Z idejo, da besede in slike strne v video - je zadel bistvo.
Odzivi, pa so mi (nam) dali zagon, da se lotimo novega projekta s podobno tematiko, le da bo video kot pravi posnetki. Ne le zgolj slike. Gradivo se že zbira... zbira pa se tudi krog ljudi, ki bi bili pripravljeni sodelovati.
Za kruspe14 že vem. Ostali, ki bi bili zainteresirani pomagati - javite se:)
Lep pozdrav vsem.
G.B.
Odzivi, pa so mi (nam) dali zagon, da se lotimo novega projekta s podobno tematiko, le da bo video kot pravi posnetki. Ne le zgolj slike. Gradivo se že zbira... zbira pa se tudi krog ljudi, ki bi bili pripravljeni sodelovati.
Za kruspe14 že vem. Ostali, ki bi bili zainteresirani pomagati - javite se:)
Lep pozdrav vsem.
G.B.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Glede teksta, bi ga jaz oebno, na enih dveh delih malo spremenil. Tam kjer se bere malce preveč "jokajoče ameriško". Trenutno ne najdem boljšega izraza. Drugače pa pohvale za idejo. Podobna zadeva s pravimi posnetki bi pa bila pika na i . 
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Naslov tega filmčka pa je: Gasilci, resnica ki se zareže v srce
http://www.youtube.com/watch?v=iu5C-XdUhFk
LP
http://www.youtube.com/watch?v=iu5C-XdUhFk
LP
Vse lepo in prav, za promocijo gasilstva, samo kaj ko pa imamo toliko slovenskih fotografij intervencij, ko res ni nikakršne potrebe, da se daje slikovno gradivo iz Amerike samo potrudit se je treba...Lep primer originalen posnetek Gasilci-ni tako kot je videti!!
Biti najboljši, pomeni biti drugačen!
Taktika brez tehnike je nemogoča , tehnika brez ljudi pa je napaka vodstva. (O. Neuvirt)
Taktika brez tehnike je nemogoča , tehnika brez ljudi pa je napaka vodstva. (O. Neuvirt)