Saj ni res, pa je!
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Jackie Chan bi rad bil gasilec
Hongkong | 15.3.2006 | STA
Zvezdnik kung fu filmov Jackie Chan priznava, da sanja o tem, da bi nastopil v vlogi gasilca.
Kljub temu, da misli, da je prestar, si Jackie želi igrati gasilca (Foto: Reuters)
Zvezdnik kung fu filmov Jackie Chan na svoji spletni strani priznava, da sanja o tem, da bi nastopil v vlogi gasilca, vendar meni, da je morda že nekoliko prestar za to.
"Na velikem platnu želim oživiti svoje heroje, kar sem že storil v več filmih. Edini lik, ki bi ga rad igral, pa ga še nisem, je gasilec," je zapisal 51-letni igralec.
Chan je navdušen privrženec gasilcev, kar je med drugim dokazal februarja z udeležbo na Svetovnih igrah gasilcev v Hongkongu.
Hongkong | 15.3.2006 | STA
Zvezdnik kung fu filmov Jackie Chan priznava, da sanja o tem, da bi nastopil v vlogi gasilca.
Kljub temu, da misli, da je prestar, si Jackie želi igrati gasilca (Foto: Reuters)
Zvezdnik kung fu filmov Jackie Chan na svoji spletni strani priznava, da sanja o tem, da bi nastopil v vlogi gasilca, vendar meni, da je morda že nekoliko prestar za to.
"Na velikem platnu želim oživiti svoje heroje, kar sem že storil v več filmih. Edini lik, ki bi ga rad igral, pa ga še nisem, je gasilec," je zapisal 51-letni igralec.
Chan je navdušen privrženec gasilcev, kar je med drugim dokazal februarja z udeležbo na Svetovnih igrah gasilcev v Hongkongu.
Čas bo prinesel svoje.Ali na boljše ali na slabše pa bomo videli!
Kaj pravite na tega "frajerja" Slika je objavljena na E-fotografija.com Če bi zapihal veter v njegovo stran...

No brain - No tumour
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Komentar je bil sledeč : "To je bil fire fighting tečaj za plovno dovoljenje. Z narobe obrnjeno jeklenko je prikazal, da je plin v jeklenki težji od zraka, zato tudi bolj gori, če jeklenko postavimo na glavo. Plin, ki se ga zakuri, uhaja skozi odprt ventil."
In še en:
"Narobe jo je obrnil zato, da iz nje izhaja v utekočinjni in ne v plinasti obliki. Če bi bila jeklenka pokonci ne bi niti pol toliko gorelo.
Ampak jaz se ne bi igral s tem."
In še en:
"Narobe jo je obrnil zato, da iz nje izhaja v utekočinjni in ne v plinasti obliki. Če bi bila jeklenka pokonci ne bi niti pol toliko gorelo.
Ampak jaz se ne bi igral s tem."
No brain - No tumour
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Jaz bi gasilcu dodal še čelado s spuščenim vizirjem , drugače pa ne vidim neke katastrofe , če možakar ve kaj dela. Tudi sam sem prikazal gorenje tekoče faze UNP s to razliko, da sem prižgano jeklenko le položil na tla za 90 stopinj. Tako kot ne lulamo proti vetru tudi tega ne počnemo proti vetru.
Moderator bo to pobrisal, ker ni to cilj te teme.
se oproščam.
Moderator bo to pobrisal, ker ni to cilj te teme.
se oproščam.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
- prostovoljni gasilec
- Kraj: ob izviru Ljubljanice