Nemci v akciji
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Nemci v akciji
Da se ne bomo smejali le našim domačim gasilcem, so zato tu nemški http://www.youtube.com/watch?v=phvAHEq1GmE
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Odg: Nemci v akciji
In kje se naj smejem ? 
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
-
Radovljica27
- GE: Radovljica
- Kontakt:
Mogoče tam ko je eden s GVCjem izvedel cestno blokado
glej 4 minuto ali pa pri enajsti gadafi in prikolica piva
Druge smešne ne vidim pomoje so izvedli.
Ni da ni avti od oldtajmerja naprej...reševalcev tudi kar veliko, štab imajo tudi...špricajo tudi
Druge smešne ne vidim pomoje so izvedli.
Ni da ni avti od oldtajmerja naprej...reševalcev tudi kar veliko, štab imajo tudi...špricajo tudi
Meni tudi nič smešnega. Mi je pa zanimiv sistem spojk pri spajanju sesalnega voda ( ko sestavljajo prvega), požarno varovanje ( gasilnik ) pri motorki, čeprav se mi ne zdi velika vaja vse-eno štabno vodenje, table, načrti. Pohvalno.
Kaj je tebi tu smešnegajančk napisal/-a:Da se ne bomo smejali le našim domačim gasilcem, so zato tu nemški http://www.youtube.com/watch?v=phvAHEq1GmE
lepa vaja, tipično Nemška, vse pod kontrolo, lepo umirjeno.zanimivo spajanje sesalnih, kot je omenil Skerca, namreč, opazil sem, da so na spojkah roči za spenjanje in posledično ni potrebe po ključih za spenjanje, kar je zelo v redu.na MB na dvorišču oporaba dvojnega razdelilnika vode.
komandno mesto z štabom in tablo situacije, v redu ni kej.pa še kakšno pohvalo bi se našlo.
di-du-di-du
-
zbiralec
Treba se je vprašati v katero smer voda teče, glede na to da je na sesalnem grlu. Kos armature ni namenjen delitvi vode, ampak zbiranju. zato je pravilno ime armature "zbiralec" ali "zbiralnik". No ja, v našem gasilstvu se najdejo vsekakršni "kalibri". Tudi taki z "zlatom" na ramenih, ki potem izustijo da je to "dvojak brez zasunov"na MB na dvorišču oporaba dvojnega razdelilnika vode
Drugače pa čisto dobra vaja.
Ne vem kaj bi nemci rekli na posnetek od vaje o potresu ki je bil tako komentiran nekaj mesecev nazaj
lep pozdrav
imaš prav, sem na hitro pogledal in zamenjal pojme,hvala za opombo.zbiralec napisal/-a:Treba se je vprašati v katero smer voda teče, glede na to da je na sesalnem grlu. Kos armature ni namenjen delitvi vode, ampak zbiranju. zato je pravilno ime armature "zbiralec" ali "zbiralnik". No ja, v našem gasilstvu se najdejo vsekakršni "kalibri". Tudi taki z "zlatom" na ramenih, ki potem izustijo da je to "dvojak brez zasunov"na MB na dvorišču oporaba dvojnega razdelilnika vode![]()
![]()
Drugače pa čisto dobra vaja.![]()
Ne vem kaj bi nemci rekli na posnetek od vaje o potresu ki je bil tako komentiran nekaj mesecev nazaj![]()
lep pozdrav
di-du-di-du
Morda ste spregledali še eno malenkost katero pri nas zanemarjamo!
Ob MB 8/8 so postavili še RGA!
Vidim, kateri zadevi bomo posvetili opombo pri naslednji vaji z MB 8/8.
Nabavni napisal/-a:Morda ste spregledali še eno malenkost katero pri nas zanemarjamo!
nismoskerca napisal/-a:Meni tudi nič smešnega. Mi je pa zanimiv sistem spojk pri spajanju sesalnega voda ( ko sestavljajo prvega), požarno varovanje ( gasilnik ) pri motorki, čeprav se mi ne zdi velika vaja vse-eno štabno vodenje, table, načrti. Pohvalno.