Stevčijevi dnevi - vtisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Marjetica
- moderator

- Kraj: Hotinja vas-mariborska regija
Sem naredila analizo prisotnih na strokovnih dnevih na Rogli, na podlagi seznama udeležencev (ki bi ga nekateri zelo radi videli),
- le okoli 10 prijavljenih se strokovnih dnevov ni udeležilo (sem prepričana, da so imeli tehten razlog in jim je sedaj ko prebirajo te vrstice žal),
- prisotnih je bilo 10 žensk - gasilk, kar ni zanemarljiva številka in upam, da jih bo naslednje leto še več,
- več kot 90 % udeležencev je ostalo na Roglji oba dneva.
No toliko v vednost

- le okoli 10 prijavljenih se strokovnih dnevov ni udeležilo (sem prepričana, da so imeli tehten razlog in jim je sedaj ko prebirajo te vrstice žal),
- prisotnih je bilo 10 žensk - gasilk, kar ni zanemarljiva številka in upam, da jih bo naslednje leto še več,
- več kot 90 % udeležencev je ostalo na Roglji oba dneva.
No toliko v vednost
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
- Vesna Škodnik Gabrovec
- Kraj: Prebold
DRUGO LETO BOLJ BO
Darko, hvala da si me opazil in tudi slikal in objavil fotko z zanimivim komentarjem.
Prosila sem res, da mi končno zaupate in me spustite blizu. Drža Janeza Koncilija pa kaže, da še ni čas zato, kar nakazuje s prekrižanimi rokami.
Prosila sem res, da mi končno zaupate in me spustite blizu. Drža Janeza Koncilija pa kaže, da še ni čas zato, kar nakazuje s prekrižanimi rokami.
Audere et Labora!
(upaj si in dejstvuj!)
(upaj si in dejstvuj!)