Pozdravljeni v vroči debati!
Sem tudi eden izmed onih, ki bolj berejo kot pišejo na forumu

Do izteka mojega mandata predsednika komisije za delo z mladino pri predsedstvu gz celje je še natančno 3 tedne, tako da že zdaj želim svoji naslednici veliko uspehov pri delu (predvsem upam, da bo znala komunicirati v dobro mladih z 'novim' vodstvom).
Kar se pa tiče izvedbe volitev gz celje 2008, se je stvar zelo zanimivo odvijala (rezultat pa za gasilce ne bo tako zanimiv oz. prijeten). Milan je dobro opisal potek in mu lahko samo pritrdim. Osebno mi je najbolj žal tega, da je tudi naše društvo baje sodelovalo v teh kupčkanjih, čeprav sem jim zadnja 3 leta na večih sejah poskušal opisati stanje na gz celje in sem upal, da vedo, kdo je vzrok težavam pri delu zveze (še vedno menim, da je 5 let dovolj, da človek naredi svoje, če je njegovo delo dobro, in preveč, če je slabo).
Če bo torej držalo, kdo je novi predsednik in kdo poveljnik, potem bo to pomenilo veliko veselja za podjetji, ki dobavljata večino opreme za društva gz celje in tiste ''gasilce'', ki pri tem sodelujejo (eden je tako zelo hvalil Milana po lanskih poplavah, drugi pa ga je na eni izmed sej predsedstva gz celje vsem prisotnim lepo opisal kot neprimernega za poveljnika). Povem lahko le to, da je Milan samo lani za mladino v gz celje naredil več kot vsi ostali iz predsedstva in poveljstva v zadnjih 5 letih skupaj (vračunano je samo tisto, kar so storili v dobro mladine).
Lep pozdrav!
Za vsak problem pod soncem je rešitev,ali pa je ni.
Če je, jo poišči, če je ni, pa naj te ne skrbi.