Pa še moje razmišlanje!
Te izjave, ki jih zahtevajo sedaj so čisto brez veze, a je kdaj kdo na GZS razmišljal kako se pridobi finančni leasing ali mislijo da ti ga dajo kar na lepe oči, vsak leasing_dajalec bo zahteval fin. konstrukcijo oz. vir sredstev iz katerih se bo lesing povrnil, tudi v našem primeru je bilo tako (predložiti smo morali bilanco za par let nazaj, fin. konstrukcijo, itd, ...), torej kot sem napisal že zgoraj izjava čisto brez veze, kajti vse to je bilo pridoblejeno že ob pridobitvi leasinga!!
Pa še to, glede obračuna davka, če je to problem, davek se obračuna na začetku, pri plačilu 1. obroka, če je to vzrok zakaj je leasing tako sporen!!
sofinaciranje gas. vozil - leasing
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V razpisu tudi ni nikjer pisalo, da mora biti zaščitna obleka kompletna (torej zgornji del in hlače)!darko napisal/-a:Gapi
V razpisu je bilo izrecno navedeno, da se sofinancira vozila, ki so bila nabavljena in ne plačana ali kupljena, ali...
Mi imamo problem, ker smo prijavili samo zg. del, ker dobavitel ni uspel pravočasno dobaviti prave številke hlač, je račun za hlače iztavil kasneje (žal že v juliju). Morali smo dopolnjevati vlogo, ne vem kako so se odločili, do sedaj še nobenaga odgovora!
Se mi je pa ob tem pojavilo vprašanje zakaj se lahko finacira samo komplet zašč. obleke???
Kaj pa primeri ko se en del obleke uniči (strga, itd), potem si primora kupisti samo del obleke, vendar v tem primeru ne moreš sodelovati na razpisu oz. je tvoja vloga nepopolna!!
Čas bi bil da tisi, ki pripravljajo razpis začnejo razmišlajti tudi v tej smeri!!?
- MarkoSimšič
- Kraj: Planina
Kakorkoli ze zadeva je sedaj resena v prid drustev, ki so opremo nabavljala s pomocjo leasinga. Nase vloge se bodo upostevale pri delitvi sredstev. Ne bo pa potrebno prilagati nikakrsnih potrdil o porostvu kakor je bilo objavljeno na strani GZS. Jap tudi tokrat drzi: Skupaj spreminjamo na bolje.
financni pozdrav
financni pozdrav
Audiatur et altera pars! (Naj sišimo še drugo mnenje!) latinski
Od kot te inforamcije, a si lahko malo bolj konkreten?HotBird napisal/-a:Kakorkoli ze zadeva je sedaj resena v prid drustev, ki so opremo nabavljala s pomocjo leasinga. Nase vloge se bodo upostevale pri delitvi sredstev. Ne bo pa potrebno prilagati nikakrsnih potrdil o porostvu kakor je bilo objavljeno na strani GZS. Jap tudi tokrat drzi: Skupaj spreminjamo na bolje.![]()
financni pozdrav
- MarkoSimšič
- Kraj: Planina