Uporabnik001 » 23. december 2008, 13:49
Pozdravljeni,
sam se že nekaj časa ukvarjam s sestavljanjem dopisov in projektov s katerimi želimo v društvu povečati finančna sredstva z namenom povečanja kakovosti gasilsko reševalne opreme, in lahko rečem, da smo pri tem uspešni. Kot ste opazili sem uporabil množino saj posameznik ali avtor (lahko da odlično napisane prošnje po donaciji) sam ne more narediti nič. Razpravljati o tem kako naj prošnja po donaciji zgleda je nesmisel če nimaš kontaktne osebe na katero jo nasloviš.
Naslavljanje prošenj na večja in uspešna Slovenska podjetja, in računanje na njihov prispevek, brez vez in poznanstev je nesmisel in sizifovo delo. Tudi če prošnjo naslovite na generalne direktore vam z veliko zagotovostjo povem,da prošnja najdlje pride do njihovih tajništev/tajnic, kjer pri redkih če so tako prijazni odgovorijo na poslan dopis (primer Mobitela) v večini primerov pa prošnja roma direktno v rezalnik papirja.
Kot je vsem znano gasilstvo leži predvsem na ramenih lokalnih skupnosti (pustimo debato o tem ali je to prav ali ne) in glede na to se je potrebno organizirati v tej smeri.
Sam sem projekt pridobivanja sponzorjev in donatorjev, začrtal v tej smeri. Prvo sem preko spletnega imenika (TIS), Najdi.si našel naslove in imena vseh podjetij, ki imajo sedež ali poslovno enoto na področju našega pokrivanja. Sledilo je sestavljanje dopisa/prošnje/ponudbe za sponzorstvo z opisom nas (gas.društva), naših akcijah, željah,... in seveda opisom sponzoriranja. Zavedati se moramo, da se danes zelo težko dobi finančna sredstva na lepe oči. Vsakdo, ki kaj da pričakuje nekaj v zameno (seveda pravno formalno pri donacijah, donator v zameno za donacijo ne pričakuje nič) in to kaj dobi je dobro napisati. Po roku nekaj dni od prejema dopisa osebno pokličem vse naslovnike, povem kdo sem, od kje kličem in zakaj. Po pravici povedano podjetja (mala ali velika) velikokrat na dopis pozabijo ali založijo, in povratni klic je zelo dobrodošel. Na lastnih izkušnjah povem, da se izplača. Po klicu ali dveh so stvari hitro jasne kdo je pripravljen kaj prispevati in kdo ne. Prepričan sem, da s tem načinom pokažemo tako profesionalni in osebni pristop.
Upam, da sem na hitro razjasnil situacijo pridobivanja dodatnih finančnih sredstev za našo dejavnost. Kot pravim EDEN SAM NE NAREDI NIČ tako pri gašenju požarov, reševanju in pridobivanju fin. sredstev.
lp,
Aljaž