Stran 1 od 1

Ko eksplodira svinjska polovica !?

ObjavaObjavljeno: 6. september 2013, 10:39
Oskar
Poslušam po radio, da je cesta med Slovensko bistrico in Konjicami zaprta, gori avto, nevarnost eksplozije !
Pa saj to ni res, si rečem ko doma ugotovim, da je gorel tovor s svinjskimi polovicami. kdo daje takšne informacije medijem ???
Ali sem morda prešvical kak požar včeraj s plinskimi jeklenkami ? :D [-X #-o

Odg: Ko eksplodira svinjska polovica !?

ObjavaObjavljeno: 6. september 2013, 14:24
mundat
jaz sem včeraj stal v koloni, kakih 200 metrov pred gorečim tovornjakom ( me že blo strah da bom košarko zamudil :? )
Po radiju je res bilo povedano, da je možnost eksplozije. Sicer sam osebno nisem mogo videt tovornjaka ki je gorel...si pa človek razmišlja...hmmm...kaj pa če cisterna gori? Ka nede ki res eksplozije...upam, da v tem primeru bodo gasilci na varnem...in same take ti grejo po glavi!
Pol pa se mimo pelam...in glej ga zlomka...zelhano :D

Je pa bil spet malo problem z razvrščanjem...dejansko se vozila niso prav razvrstila...čeprav se je na daleč vidlo, da nekaj na veliko gori...
razvrščat so se komaj začela pravilno ko je mimo se prebijal GVC 24/50 ( mislim da Konjiški )...in ko je bil mimo so se spet vsi nazaj postavli normalno na sredino pasov...BUTLI!!! pol pa še uleti policija in spet jovo na novo se umikajo...

Odg: Ko eksplodira svinjska polovica !?

ObjavaObjavljeno: 6. september 2013, 18:45
Oskar
Dajmo enkrat reči bobu bob in s skupnimi močmi najti tistega ki je novinarjem javil da obstaja nevarnost eksplozije ? tega si sami niso izmislili ?!

Odg: Ko eksplodira svinjska polovica !?

ObjavaObjavljeno: 6. september 2013, 19:10
za eksplozijo
Mogoče pa glede eksplozije ni bilo mišljeno za sam tovor(svinjske polovice) ampak za samo polprikolico. Kajti prevažali so v hladilniku- frigo polprikolica, katera ima lastni agregat za hlajenje tovornega prostora in da ta agregat sploh deluje ter hladi tovor ima polprikolica tudi lastni rezervoar goriva-nafte. Mogoče so mislil, da bi bil to možnost eksplozije ali pa tudi, da bi eksplodiralo vseh 6 pnevmatik. Lahko je sam voznik govoril okoli eksplozije.

Odg: Ko eksplodira svinjska polovica !?

ObjavaObjavljeno: 6. september 2013, 23:37
Pero
Slika

No tud danes je bla prometna na AC pred Sl.Bisterco. Razvrščanje katastrofa. Sem se pravilno razvrstil skrajno desno na vozni pas, pa mi je stari čičo z mercedezom hupal, ker sem ga oviral ko se je po odstavnem pasu pripelajl več kot 50km/h mimo mene...
Tovornajki pa standard:
Slika

Odg: Ko eksplodira svinjska polovica !?

ObjavaObjavljeno: 9. september 2013, 16:00
scorpz
Da obstaja nevarnost eksplozije mislim, da je nekdo mogoče celo na ReCO javil in mogoče potem tudi enaka oseba klical na medije z enako informacijo…sam sem bil na kraju ampak prvi so prispeli PGD Slov. Bistrica in mi je znano, da so dobili različne informacije iz ReCO (kar ene 2-3 variante).