Tekmovanja za mladince in mladinke

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
matejchika
GE: PGD Leskovec

Tekmovanja za mladince in mladinke

Odgovor Napisal/-a matejchika »

Pozdravljeni,

prosim, če mi lahko pomagate pri iskanju tekmovanj za mladino. Sploh na Štajerskem koncu (okolica Ptuja) je tekmovanj za to starostno skupino malo. Zato bi rada informacije o tekmovanjih, predvsem, če veste, da kdo razpisuje Vajo z ovirami za mladince in mladinke(str. 57, 2011).

Za vsako informacijo se vam zahvaljujem.

Lp, Mateja
Operativ`c

Odg: Tekmovanja za mladince in mladinke

Odgovor Napisal/-a Operativ`c »

Kolikor je meni znano Savinjsko Šaleška regija organizira celo pokalna tekmovanja za mladino. Več si lahko preberete tudi na strani GZ Žalec. Ne vem pa ali se lahko na to tekmovanja prijavijo tudi ekipe iz drugih zvez/regij.
urosl
GE: Lovrenc na Drav. p.
Kontakt:

Re: Tekmovanja za mladince in mladinke

Odgovor Napisal/-a urosl »

Na mladinskem posvetu v Zrečah so nam predstavili to njihovo pokalno tekmovanje in nas tudi povabili k sodelovanju, zato se lahko udeležite. Poravnati je potrebno neko prijavnino, več informacij pa so obljubili na njihovi strani.
Je pa tudi možnost, da se povežete z bližnjimi društvi, ki vadijo to vajo in se dogovorite za "interno" tekmovanje oziroma vaje, seznam takih društev pa bote našli na časovnici za prihajajoče državno tekmovanje. Ti se sedaj že 100% pripravljajo.
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

matejchika napisal/-a:Pozdravljeni,

prosim, če mi lahko pomagate pri iskanju tekmovanj za mladino. Sploh na Štajerskem koncu (okolica Ptuja) je tekmovanj za to starostno skupino malo. Zato bi rada informacije o tekmovanjih, predvsem, če veste, da kdo razpisuje Vajo z ovirami za mladince in mladinke(str. 57, 2011).

Za vsako informacijo se vam zahvaljujem.

Lp, Mateja
Beri tudi razpise na tem forumu:
razpis pgd drenov grič.doc
(67 KiB) Prenešeno 94 krat
LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
nejc321

Odgovor Napisal/-a nejc321 »

Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!
Uporabniški avatar
Lojtra
Kraj: okolica ptuja

Odgovor Napisal/-a Lojtra »

Časovnica letošnjega državnega mladinskega tekmovanja:

:arrow: http://www.gasilska-zveza-ptuj.si/dmgt/ ... tekmovanje

lp,

Uroš
Slika
Sabina S

Odgovor Napisal/-a Sabina S »

Na pokalnem tekmovanju Savinjsko Šaleške regije, ki ga letos organiziramo že osmič, pred tem pa smo imeli ligo na nivoju GZ Žalec, lahko tekmujejo tudi ekipe iz drugih regij in so tudi zelo dobrodošle. Smo že imeli pretekla leta nekaj takih ekip. Razlika je le ta, da na posameznem tekmovanju so vse ekipe uvrščene v konkurenci, v skupnem seštevku pokalnega tekmovanja pa se upoštevajo samo rezultati ekip iz naše regije. Več o tekmovanju pa najdete na povezavi, ki jo je objavil Nejc.

Sabina
Uporabniški avatar
linkotite
Kraj: Acivkol DGP

Odgovor Napisal/-a linkotite »

Zdravo!

Zanima me kdaj lahko začneta tekmovalca 3 in 5 pri mladinski vaji z ovirami "pumpati" vedrovko? Ali lahko to začneta takoj ko tekmovalca 2 in 4 primeta ročnik ali ko se postavita do črte, od koder ciljata v tarčo, ali pa to sploh ni določeno?

LP
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

linkotite napisal/-a:Zdravo!

Zanima me kdaj lahko začneta tekmovalca 3 in 5 pri mladinski vaji z ovirami "pumpati" vedrovko? Ali lahko to začneta takoj ko tekmovalca 2 in 4 primeta ročnik ali ko se postavita do črte, od koder ciljata v tarčo, ali pa to sploh ni določeno?

LP
Kolikor vem, izrecno ni določeno, zna pa biti nepraktično. Če tekmovalca 2 in 4 ne izvlečeta cevi pravočasno iz ležišča, lahko nastane problem, ker se cev že polni in je ni mogoče izvleči. Torej, brzina ja, ampak prehitro pa spet ne.

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
zibko
Kraj: Dvor pri Polhovem Gradcu
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a zibko »

To opisuje drugi odstavek na strani 73 v knjižici 2011. Tu ni nič opisano, kdaj lahko začne pumpati.

Bi se pa nagibal na Janezovo trditev, da je iz praktičnega vidika najbolje najprej cev izvleči.
Operativ`c

Odgovor Napisal/-a Operativ`c »

Mene pa zanima kdaj lahko desetar (št. 1) zapusti mesto med tarčama in se postavi na končno pozicijo? Ko obe ekipi (2-3 in 4-5) napolnita vodo v tarčo ali mesto zapusti ko ena izmed ekip opravi nalogo?

Upam da je vprašanje jasno. Hvala za odgovor.
abc

Odgovor Napisal/-a abc »

2 in 3, se pravi tekmovalca na levi strani gledano v smeri vaje
butalc

Odgovor Napisal/-a butalc »

Operativ`c napisal/-a:Mene pa zanima kdaj lahko desetar (št. 1) zapusti mesto med tarčama in se postavi na končno pozicijo? Ko obe ekipi (2-3 in 4-5) napolnita vodo v tarčo ali mesto zapusti ko ena izmed ekip opravi nalogo?

Upam da je vprašanje jasno. Hvala za odgovor.
ko sta tekmovalca 2 in 3 napolnila svojo tarčo (zvočni signal in modra luč)
Gasilec1998

Odgovor Napisal/-a Gasilec1998 »

Ima kdo kakšne posnetke vaj oz tekmovanj mladine? Letos sem namreč prevzel mladino in mi ni čisto jasno kako celotna vaja poteka. Po youtubu se žal valjajo le posnetki sesalnega voda...

Lp.
Odgovori