Kratek odgovor:pavelvozelj napisal/-a:LEP POZDRAV!
TUDI MI SMO TEKMOVALI NA DRŽAVNEM V ORIENTACIJI IN IMELI 4EKIPE,KI SO DOSEGLE NASLEDNJE REZULTATE;
-MLADINKE 5.MESTO
-ST.PIONIRKE 5.MESTO
-ML.PIONIRJI 8.MESTO
-ML.PIONIRKE 16.MESTO
POHVALIL BI GLEDE RAZPOREDA,KI JE POTEKALO VSE PO ČASOVNICI. KAR SE TIČE PROGE PRI VAJI Z VEDROVKO SE MI ZDI DA NI BILA PRIMERNA PROGA,SAJ NA TAKO VISOKI RAVNI TEKMOVANJA NEMORA BITI PROGA NA NAVADNEM CESTIŠČE OZ.KOLOVOZU! PRI VAJI Z VEDROVKO CELO SODNIKI,NISO VEDELI IN DOVOLILI,DA SI LAHKO OTROCI PRIPRAVIJO ROČAJE NA VEDRU,KAR SE MI JE ZDELO KOT DA SMO NA KAKŠNEM TRETJEM LIGAŠKEM TEKMOVANJU! PRI VAJI ZA MLADINKE PRI PRAVILNI RAZPOREDITVI OPREME,JE BIL TEREN NA NERAVNEM TERENU, TAKO DA SI IMEJ SREČO,ČE SE TI NISO CEVI PODRLE V NAŠI ZVEZI JE BILO VSE NA TEPIHU! GLEDE VODE PA TUDI NAŠI NISO VIDELI NIKJER VODE OZ. SAMO NA ENI TOČKI ,KAR JE ABSOLUTNA PREMALO ZA TAKŠNO ZAHTEVNOST PROGE! IN ŠE NEKAJ NEZDI SE MI FER,DA LAHKO DOLOČENA DRUŠTVA,KI SO IMELA VEČ EKIP TEKMOVALA Z ENO EKIPO NA ZAČETKU,DRUGA PA JE NASTOPILA NA KONCU,KAR NI POŠTENO,SAJ SO JIM PREJŠNA EKIPA POVEDALA ZA POT,KAR JE RAZVIDNO TUDI IZ ČASA TE EKIPE DO OSTALIH EKIP!
Vaja z vedrovko -> proga -> to je tekmovanje v naravi in je pač potrebno razmere prilagoditi terenu.
-> sodniki -> ne vem če je vse res, v delo sodnikov se ne bom vtikal. Opremo pa si lahko pripravijo sami.
Postavitev orodja -> to je tekmovanje v naravi in je pač potrebno razmere prilagoditi terenu, tepih bi razmere še poslabšal.
Voda na progi -> tu se do določene mere strinjam, vendar kot sem že povedal v prejšnjih objavah, marsikateri od tekmovalcev niti tam kjer je bila pijače le-te ni pil.
Štart ekip, ekipe so štartale po regijah in dvomim da je prišla prva ekipa na cilj pred štartom druge. Proge za različne kategoriji so bile različne.
Vendar določene stvari mora najprej definirati MS GZS, šele nato bo lahko organizator organiziral "idealno" tekmovanje. In še takrat se bo kdo našel, ki mu vse ne bo po godu.
Lp,