Stran 1 od 10

Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 9. maj 2008, 11:28
Hugo
Ponovno pozdravljeni :)

Dotilčni forum občasno spremljam že nekaj časa četudi sem predvsem osredotočen na sobo Tekmovanja. Stvari tu funkcionirajo dokaj v redu, razpisi so korektni, zbrani v eni temi... toda predvsem pogrešam povratne informacije kar se tiče tekmovanj. Če je nekdo od forumašev (ni nujno kot tekmovalec) odšel na neko tekmovanje mislim, da bi bilo kakšno kratko poročilo z vključnimi rezultati zelo na mestu in če so kakšne pametne opazke glede organizacije morda dosežejo še organizatorja (verjetno preoptimistično :) ).

Se (ne)strinjate s to idejo ?

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 9. maj 2008, 18:44
Matej B.
Smiselno bi bilo pod rubriko Tekmovanja mogoče uvesti novo temo z naslovom: "Rezultati s tekmovanj", kjer bi potem lahko posamezniki objavljali rezultate z raznih tekmovanj. Še najboljše bi mogoče bilo objaviti rezultate v Word dokumentu ali podobno.
To je samo predlog.

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 9. maj 2008, 19:45
Rdeca strela
se strinjam z tem predlogom da se uplodajo rezultati tekmovanj v poseben topic 8) 8)

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 10. maj 2008, 17:32
Janez Koncilija
No ja, predlog je podan, če organizatorji spremljajo temo, potem lahko objavljajo rezultate kar v tejle odprti temi. Naslov je kar primeren, lahko ga pa tudi popravim, če ima kdo kak primernejši naslov. Bi pa bili tu res samo rezultati, saj imamo o dogajanjih na tek,movanjih že odprto temo (Ne znamo soditi, ne....).

LP

Janez 8)

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 10. maj 2008, 22:03
zibko
sam rezultatov ne pošiljat v wordu, ker ta program za to res ni primeren. Pošljite oz. izdelajte jih v Excelu, da se lahko lažje analizirajo.

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 11. maj 2008, 16:57
Hugo
Pomoje bi bilo v redu, da se lahko tudi samo poskenira list z rezultati, ker dvomim, da bodo organizatorji kaj veliko objavljali.

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 19. maj 2008, 10:02
Hugo
Kamence 2008 (ni ravno popolno skenirano)

Slika

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 25. maj 2008, 10:02
Dejan B
Rezultati iz 2. tekmovanja v Žetalah,kjer je sodelovalo 23. ekip,14.ekip v konkurenci člani A,ter 9.v konkurenci članice a !

ČLANI A

1.Pgd Kebelj
2.Pgd Šmartvo na Pohorju
3.Pgd Hajdoše

ČLANICE A

1.Pgd Kebelj
2.Pgd Steklarna Rogaška Slatina
3.Pgd Majšperk

Ostali rezultati v priponki.

Čestitke vsem,za dosežene rezultate ! =D> =D>

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 16. junij 2008, 20:17
MarkoK
V soboto 14.6.2008 je na Tinju potekalo 8. nočno tekmovanje za prehodni pokal Tinja.
Kjub slabemu vremenu se je tekmovanja udeležilo 21 tekmovalnih enot.
Čestitke vsem udeležencem tekmovanja in se vidimo naslednje leto!
Rezultati so v priponki!

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 17. junij 2008, 14:37
Sedlar - PGD Britof
No pa še jest :D
V nedeljo, 8.6.2008 je pred TC QLANDIA v Kranju potekalo tekmovanje Gasilska Disciplina (Fire Combat), tokrat za prostovoljna gasilska društva. Odziv, glede na zelo fizično zahtevno tekmovanje je bil zadovoljiv, saj se je prijavilo 13 ekip.
Slike v Galeriji http://www.gasilci.org/galerija/v/tekmovanja/album_1213027262/

Rezultati v priponki.

Lp Klemen

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 28. julij 2008, 14:37
mirank
POKAL LOKVICE 2008

V soboto 26.7. je bilo na Lokvici 4.tekmovanje za pokal Lokvice. Tekmovalo je 15 ekip v kategoriji članov, 3 akipe članic in 5 ekip veteranov. Ekipe so izvedle dve vaji, upoštevala pa se je boljša.

Tekmovanje se je začelo v odličnih pogojih, nato pa je okoli 6.ure kakšne pol ure lilo kot iz škafa. Na progi se je nabralo nekaj cm vode tako da je bilo tekmovanje zelo oteženo. Tako je večina boljših ekip imela bolj plavalne vaje. Med temi smo bili tudi mi, vendar nam je za tiste raznere vseeno uspela odlična vaja. Najbolj pa smo se razveselili prihoda ekipe PIGD Krka, ki je tekmovala za nami in imela precej težav in smole, tako da niso uspeli pokazat tisto kar znajo. Upamo da pridejo tudi na naslednje leto k nam.

Tekmovanje je štelo tudi za pokal Belokranjske regije. V to razvrstitev so se uvrstile ekipe iz Bele krajine. Sistem tekmovanja je bil takšen, da so se od petih tekem za skupno razvrstitev šteli trije najboljši rezultati. Tukaj smo kljub dvem začetnima spodrsjajema, uspeli prepričljivo zmagat.

V prilogah so rezultati pokala Lokvice in skupna razvrstitev Belokranjske regije...

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 28. julij 2008, 20:40
Ndrej
Hehe, Dolenja Straža pred Krko. To jim pa je za čestitat. Drugače so pa vsi časi zelo dobri. Še dobro, da mi nismo šli :oops:

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 29. julij 2008, 1:36
dejch
Ndrej je napisal:Hehe, Dolenja Straža pred Krko. To jim pa je za čestitat. Drugače so pa vsi časi zelo dobri. Še dobro, da mi nismo šli :oops:


Ja no, na domačih tekmah pa primerljivih rezultatov ne pokažete :oops:

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 29. julij 2008, 19:00
mirank
Ndrej je napisal:Hehe, Dolenja Straža pred Krko. To jim pa je za čestitat.


Dolenja Straža bi dosegla še boljši čas, če se fanti ne bi divje zagnali po tistem močvirju #-o. So padali po tleh kot domine, tako v prvi kot drugi vaji [-X . Sami smo šli v vajo zelo previdno in "počasi", da ne bi padli po tleh...
Krka pa je imela v prvi vaji težave s košem. Koliko sem videl ga nikakor niso mogli zapet, ko ga je V1 zategnil mu je samo ostal v roki, zapel ga je šele v peteh poskusu #-o. V drugi vaji pa težave z drugo spojko na sesalnem. Škoda...

Ndrej je napisal:...Drugače so pa vsi časi zelo dobri...


Dež je pokvaril tekmo, ker v nasprotnem primeru, bi padali časi konkretno izpod 40, tako pa sta bila samo dva #-o ...

:arrow: Ndrej za katero društvo pa tekmuješ?

Odg: Poročila iz tekmovanj ?

ObjavaObjavljeno: 29. julij 2008, 20:15
dejch
mirank je napisal: Dež je pokvaril tekmo, ker v nasprotnem primeru, bi padali časi konkretno izpod 40, tako pa sta bila samo dva #-o ...

Gasilci se moramo znajti v vsakršnih razmerah in ne samo v idealnih :^o Čw si iznajdljiv in premišljen se boš prilagodil razmeram na terenu in čimbolje stvar izpeljal. Kot si že povedal mirank so se nekateri =zaganjali=. To pa ni dobro in rezultati so vidni.