Lahko rečem da je sedaj pravi luksuz!
Ogrevanje
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Mi smo imeli do pred kratkim to super urejeno. Saj smo garaže ogrevali kar s pomočjo hladilnega sistema za hlajenje mašinerije, ki je potrebna za mobitelove (vegine in simobilove) oddajnike. Zdaj pa ko je iz Slovenije odšel mobilni operater Vega in sta ostala operaterja odnesla potrebno mašinerijo se bomo mogli pa drugače znajti (obstoječa centralna kurjava na plin)
Tak način ogrevanja nam je garaže ogrel do cca 10 °C vendar tudi ob hujšem mrazu temperatura nikoli ni padla pod 5°C
Tak način ogrevanja nam je garaže ogrel do cca 10 °C vendar tudi ob hujšem mrazu temperatura nikoli ni padla pod 5°C
Take only memories, leave only bubles
http://www.parketarstvo-gepart.si
http://www.parketarstvo-gepart.si
Tudi v našem gasilskem domu imamo centralno ogrevanje, kot energent pa uporabljamo zemeljski plin. Lahko povem, da je to kar draga zadeva, saj pozimi računi znašajo tudi po 100.000,00 sit
, kljub temu, da imamo centralno ogrevanje razvejano tako, da lahko "temperiramo" samo tiste prostore, katere pač želimo.
K tako veliki porabi plina pa prav gotovo pripomorejo tudi velike toplotne izgube, ki so za 140 let star gasilski dom nekaj normalnega
.
LP BAČO
K tako veliki porabi plina pa prav gotovo pripomorejo tudi velike toplotne izgube, ki so za 140 let star gasilski dom nekaj normalnega
LP BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Glede ogrevanja si delamo že sedaj sive lase
saj smo za ogrevanje preko lanske hude zime zapravili skoraj 1 mio.
Gasilski dom je bil zgrajen leta 2000 ter s pomočjo nadzornega
so bila vgrajena cenena vrata brez izolacije 5 garaž
Skrbnosti hišnika se imamo zahvaliti da je nastal takšen račun
ni zapiral ventilov na radiatorjih
Za letošnjo zimo sem naročil stroge ukrepe pri ogrevanju saj se mi zdi, da mečemo stran denar
Gasilski dom je bil zgrajen leta 2000 ter s pomočjo nadzornega
Skrbnosti hišnika se imamo zahvaliti da je nastal takšen račun
Za letošnjo zimo sem naročil stroge ukrepe pri ogrevanju saj se mi zdi, da mečemo stran denar
-
Vesn
Odg: Ogrevanje
Kolikšna, naj bi bila min. temperatura garaže, glede na današnjo elektroniko v vozilih ali pd?
Hvala za odgovor
lp
Hvala za odgovor
lp
Odg: Ogrevanje
tolko da voda nea zmrzne 
mislim pa da elektronika ne igra tukaj velike vloge tolko toplo more bit da ti nea akumolator crkne
mislim pa da elektronika ne igra tukaj velike vloge tolko toplo more bit da ti nea akumolator crkne
Vijolčno sveti se nebo !