Tudi naši gasilci na "pravi avtocesti" pri Lomu se danes niso mogli prebiti mimo treh strnjenih kolon po vozišču. Ker je bilo javljeno, da pušča-teče nafta po vozišču so morali na pot z večjimi vozili. In zopet ni bilo drugega kot šoferje prositi če lahko gredo mimo njih.
Vsekakor moramo vedno bolj razmišljati o mini in midi vozilih in opuščati prakso da so gasilska vozila široka 2,55 metra in dolga ExL.
Darko
MINI-MIDI-MAXI VOZILA
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: MINI-MIDI-MAXI VOZILA
no sej v tem je problem ker nisem z vašega konca pa je mal lažje bit tuki pameten
škoda ker se praktično delajo skoraj norca iz teh stvari naši spoštovani veleumi!
Fantje pa veliko sreče pri prebijanju na kraj!
Čakam samo še dan ko se bo najdu en k ma zlo velik v glavi pa bo reku, 2 nej primeta pogonski agregat, ostali pa vsak po eno orodje pa pejte peš na kraj če z avtom ne morte!
to sem rekel ker sem v podobni situaciji tudi doživel, ko smo nosili novoletne koledarje mi je spoštovani občan reku da ne rabi gasilcev pa koledarja ker ima gasilski aparat pa bratranca v ameriki ki mu je rekel da gasilci samo razbijemo vse in nato dokonca uničimo! Pa kaj naj, nasledjič ko pager piska se ponovno komplet ekipa skobaca v avto in gremo na pomoč tistemu ki jo potrebuje!
Ker so pa včasih poti za gasilce zaprte in mnoge preozke pol pa še promet ne ve kako bi se ti umaknil in 3x smer spremeni da sploh ne ve več človek kaj nej naredi ko mu je že 1 meter za avtom!
Se opravičujem za offtopic
škoda ker se praktično delajo skoraj norca iz teh stvari naši spoštovani veleumi!
Fantje pa veliko sreče pri prebijanju na kraj!
Čakam samo še dan ko se bo najdu en k ma zlo velik v glavi pa bo reku, 2 nej primeta pogonski agregat, ostali pa vsak po eno orodje pa pejte peš na kraj če z avtom ne morte!
to sem rekel ker sem v podobni situaciji tudi doživel, ko smo nosili novoletne koledarje mi je spoštovani občan reku da ne rabi gasilcev pa koledarja ker ima gasilski aparat pa bratranca v ameriki ki mu je rekel da gasilci samo razbijemo vse in nato dokonca uničimo! Pa kaj naj, nasledjič ko pager piska se ponovno komplet ekipa skobaca v avto in gremo na pomoč tistemu ki jo potrebuje!
Ker so pa včasih poti za gasilce zaprte in mnoge preozke pol pa še promet ne ve kako bi se ti umaknil in 3x smer spremeni da sploh ne ve več človek kaj nej naredi ko mu je že 1 meter za avtom!
Se opravičujem za offtopic
gasilci smo ljudje katerim največ poneni človeško življenje zato nas velika večina tudi ostaja
LP ognjeni
LP ognjeni