Tako me mika, da bi se kaj napisal ampak se ne splača....
PS: Ponavadi se ob poplavah največkrat črpa vodo in ne vozi z hoverjem gor pa dol
Lep pozdrav!
Habjan Anže
Moderator: Janez Tratnik
LESCE2 napisal/-a:V zadnjem obdobju se sicer ne oglašam pogosto, saj je forum zaplul že davno v neke čudne vode. Dober primer je že ta tema, ki se bo ravnokar vlekla že celo leto. Hover jasno je, da imaš ti s svojimi žabicami ogromno izkušenj, primerjati se z nekom, ki je v hovercraftu šele "novinec" je bedarija. Verjamem, da bi dokazal moč svojih plovil in vse znanje, ki ga po tvojih besedah obvladaš v piko.
Bistvo pa je, da so blejski gasilci kupili plovilo za povsem druge namene in če bo le enkrat dosežen namen nakupa, je poplačano vse...Kaj je primerljivo z rešenim življenjem?
Tako, da ti se drži svojega veselja in trapanja po poplavah in si dajaj adrenalina, gasilcem pa pusti, da opravijo svoje delo, kot sami najbolje znajo! Pa upajmo, da ga sploh ne bo treba uporabiti.
BTW nisem blejski gasilec in nimam kakšne čustvene navezanosti na njih, je pa res že vse to debatiranje preseglo vse meje. In dvomim, da se tu še spreminjajo stvari na bolje.
Razbiram le še hvalisanje iz tvojih objav in upanje, da ti bo uspelo napumpati svoj ego.
Ne boš verjel Anže... pri hoverjih je pač tako da le z vonžjo gor pa dol dobiš primerne in nujno potrebne izkušnje... vsak hovercraft ima svoje meje, katerim se moraš približati do skrajnosti, ko z njim koga rešuješ,...PS: Ponavadi se ob poplavah največkrat črpa vodo in ne vozi z hoverjem gor pa dol
Tukaj se povsem strinjam, vi pa se morate tudi strinjati, da je za reševanje življenja dovolj dobra le najboljša oprema.Bistvo pa je, da so blejski gasilci kupili plovilo za povsem druge namene in če bo le enkrat dosežen namen nakupa, je poplačano vse...Kaj je primerljivo z rešenim življenjem?
Verjemi da sem po petih letih odkar vozim hovercraft in po več kot tisoč urah na njem, še vedno velik NOVINEC tudi sam, kjub temu da imam največ ur na hovercraftu v ekstremnih pogojih od vseh slovencev, in se niti pod razno ne bi upal v pravo reševalno akcijo z rekreativnim hovercraftom (sem spada tudi blejski), ko gre za res, ker vem kaj je odgovornost in kaj je realnost kadar govorimo o hovercraftih. Tega pa se marsikdo od vas ne zaveda in ne želi slišati nikakršne kritike. To pa je razumljivo in ravno za to pravim da je treba na teren in izkoristiti čim več terena za hovercrafte (sedaj so to poplave), da bodo vsaj piloti imeli primerne izkušnje, mi pa videli kakšno fotko in filmčekHover jasno je, da imaš ti s svojimi žabicami ogromno izkušenj, primerjati se z nekom, ki je v hovercraftu šele "novinec" je bedarija. Verjamem, da bi dokazal moč svojih plovil in vse znanje, ki ga po tvojih besedah obvladaš v piko.
Ravno gasilci so tisti, ki bi morali kar naprej trapati po poplavah, le tako bodo namreč pridobili primerne izkušnje za reševanje... in njihovo glavno delo, če imajo hovercrafta je da redno z njim tudi trenirajo, in da so kadarkoli pripravljeni za kakršen koli teren ali vodo. Brez izkušenih pilotov je hovercraft neuporaben. Tako pač je.Tako, da ti se drži svojega veselja in trapanja po poplavah in si dajaj adrenalina, gasilcem pa pusti, da opravijo svoje delo, kot sami najbolje znajo! Pa upajmo, da ga sploh ne bo treba uporabiti.
Z reševanjem se ne ukvarjam in me tudi ne zanimaKo berem tvoje poste, mi gredo kar dlake pokonci. Kaj si ti mogoče kupil hovercraft za reševanje? NE NISI, blejci so ga.
to se morjo pa sami zmentrfireman napisal/-a:Mogoče bi jim lahko bil inštruktor
S tem pod PS se jaz tudi strinjam. Marsikdaj me je prijelo napisati kaj bolj žgočega in tudi zadnjič, ko sem šel vse skupaj zbrisat, ker nima smisla žolč izlivat tukaj in sem napisal le "zaj pa bo"!Šumadinac napisal/-a:Hover...
Ne štekam....
Samo od daleč opazujem dogajanje tegale foruma, ampak včasih pa moram kako zint ane?!
Ti, Hover, si 26.9.2004 ob 19.12 uri na ta forum prilepil svoje mnenje o Howercraftih in skorajda cepiv v glavo naj si slovenski gasilci ob večjih jezerih takoj nabavijo hoverja, kako je to dobra stvar za reševanje itd. itd. sedaj pa, ko imajo gasilci to vozilo pa tako NAGRAVŽNO () provociraš...
Ne štekam!!
PS: pa mislim, da je ta tema že davno za zaklenit
LP pa srečno
Jebemomast, da je res!Marko Š. napisal/-a:Tukaj ni konca in ga nikoli ne bo, kar lahko vidite na še najmanj dveh forumih po sloveniji (a ne rafter?!).