Ima kdo slike od novega vozila v GBL Ljubljana?
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Odg: Ima kdo slike od novega vozila v GBL Ljubljana?
Gre za LED blok proizvajalca Cell2 Solutions, model pa je Megaflash, zastopnik v Sloveniji je podjetje Premier Adria d.o.o.
-
slavc91
Včeraj sem videl v novo vozilo 11 (za manjše tehnične intervencije)GB Ljubljana.Gre za Wolkswagen Transporter.Naj kdo iz Ljubljane opiše novo vozilo.
Re: Ima kdo slike od novega vozila v GBL Ljubljana?
Vozilo je predstavljeno na spletni strani GB Ljubljana pod vozilom 11.
Zdravo.
Dolgo se že ni nič povedalo o tem kaj trenutno kuha GBL v zvezi z voznim parkom. Me pa zanima zakaj se nič ne pove o novem vozu 15, ki so ga dobli pri GBL in če se dela že kaj novega za njih? Me pa tudi zanima, če se že govori mogoče tudi o zamenjavi voza 25, saj je se mi zdi najstarejše vozilo v tem trenutku v GBL poleg stare avtolestve, ki pa je tako ali tako že dobila zamenjavo in jo majo v GBL verjetno samo kot rezervo. So pa tudi govorice o menjavi voza 6 (tunelc) in kaj naj bi bila njegova zamenjava?
LP, Rok
Dolgo se že ni nič povedalo o tem kaj trenutno kuha GBL v zvezi z voznim parkom. Me pa zanima zakaj se nič ne pove o novem vozu 15, ki so ga dobli pri GBL in če se dela že kaj novega za njih? Me pa tudi zanima, če se že govori mogoče tudi o zamenjavi voza 25, saj je se mi zdi najstarejše vozilo v tem trenutku v GBL poleg stare avtolestve, ki pa je tako ali tako že dobila zamenjavo in jo majo v GBL verjetno samo kot rezervo. So pa tudi govorice o menjavi voza 6 (tunelc) in kaj naj bi bila njegova zamenjava?
LP, Rok
Lahko da se motim, ali ni zadnje novo vozilo v GBL, voz št. 8?? Nevarne snovi.
Tisto o zamenajvi tunelca pa težko verjamem. Če se ne motim je vseh 7 tovrstnih vozil v slo, v lasti MORS-a.
Tisto o zamenajvi tunelca pa težko verjamem. Če se ne motim je vseh 7 tovrstnih vozil v slo, v lasti MORS-a.
Zdravo.
Če se ne motim so menjali tako voz 8 kot tudi voz 15. Gre za vozilo na podvozju MB Axor in je nekaj podobnega vozu 13 samo 4x2 pogon. Če ma kdo kaj več informacij pa če ma kdo kake slike bi bilo fino če to napiše in nalima sem.
P.S. Drugače bi bil pa tudi že čas, da se začnejo glede ažurnosti spletne strani zgledovati malo po poklicnih kolegih iz Maribora.
LP, Rok
Če se ne motim so menjali tako voz 8 kot tudi voz 15. Gre za vozilo na podvozju MB Axor in je nekaj podobnega vozu 13 samo 4x2 pogon. Če ma kdo kaj več informacij pa če ma kdo kake slike bi bilo fino če to napiše in nalima sem.
P.S. Drugače bi bil pa tudi že čas, da se začnejo glede ažurnosti spletne strani zgledovati malo po poklicnih kolegih iz Maribora.
LP, Rok
Samo popravil bi, da je novo vozilo 15 na podvozju MB Actros in ne Axor. Nadgraditelj je iz Slovenske Bistrice, je pa to vozilo prispelo v ljubljansko brigado malo prej kot novo vozilo 8rocky85 napisal/-a:Gre za vozilo na podvozju MB Axor in je nekaj podobnega vozu 13 samo 4x2 pogon.
Zdravo
Sem se peljal mimo GBL in opazil, da zunaj že stoji voz 5. Me pa samo zanima, če kdo slučajno ve kaka popravila so bila potrebna na tem vozilu.
Bi pa tudi prosil če lahko da kdo gor sliko novega voza 15.
LP, Rok
Sem se peljal mimo GBL in opazil, da zunaj že stoji voz 5. Me pa samo zanima, če kdo slučajno ve kaka popravila so bila potrebna na tem vozilu.
Bi pa tudi prosil če lahko da kdo gor sliko novega voza 15.
LP, Rok
-
talublansk
Tele tvoje govorice kar držijo da se bo zamenjal tunelc =)rocky85 napisal/-a:Zdravo.
So pa tudi govorice o menjavi voza 6 (tunelc) in kaj naj bi bila njegova zamenjava?
LP, Rok
-
hahaha
talublansk napisal/-a:Tele tvoje govorice kar držijo da se bo zamenjal tunelc =)rocky85 napisal/-a:Zdravo.
So pa tudi govorice o menjavi voza 6 (tunelc) in kaj naj bi bila njegova zamenjava?
LP, Rok
-
gost11
Slišal sem, da bo prišla nova šestica, tunelc pa naj bi zamenjal voz 23.
-
gbl
Ja šestica bo nova v letu 2012.je ze raspis zunaj.24let bo pa na dežju stala
Pred nekaj dnevi sem videl novo vozilo GBL, no ne vem če je novo, jaz sem ga videl prvič.
Bilo je nekaj v pick-up izvedbi, natančno nisem videl ker je bila noč.
A kdo ve kaj več o tem??
Bilo je nekaj v pick-up izvedbi, natančno nisem videl ker je bila noč.
A kdo ve kaj več o tem??
Verjetno si videl tole ----> http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3826_n.jpg 
Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!