V PGD Sevnica smo prevzeli nov GVC 24/50 na podvozju Mercedes Benz Atego 1629 4x4, ki bo zamenjal Ivecota Eurocargo GVC 16/50, letnik 1995.
Nadgradnjo so naredili v Varkarju. Oprema po tipizaciji + nekaj dodatne opreme . Po nekaterih lepotnih popravkih bo avto tiptop.
Zaenkrat slikica za pokušino:
Nov GVC 24/50 PGD Sevnica
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Re: Nov GVC 24/50 PGD Sevnica
čestitam.
zanima pa me vseeno, zakaj pa zamenjujete šele 15 let staro cisterno?
lp
zanima pa me vseeno, zakaj pa zamenjujete šele 15 let staro cisterno?
lp
A. Suban
Odg: Nov GVC 24/50 PGD Sevnica
Čestitam
p.s. Ker majo dnar!
p.s. Ker majo dnar!
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Re: Nov GVC 24/50 PGD Sevnica
čestitke za novo mašinco 
Moje menje je da jo menjajo zaradi tega ker GVC je pa le bolje opremljen kot pa AC in ker v primeru da če je kje poleg prometne še požar nimajo več vozila ki bi imel še kaj več opreme od cevi in ročnika . AC ki je pa menja pa bo najbrž dobila nov domek v kakem sosednjem društvu.
Moje menje je da jo menjajo zaradi tega ker GVC je pa le bolje opremljen kot pa AC in ker v primeru da če je kje poleg prometne še požar nimajo več vozila ki bi imel še kaj več opreme od cevi in ročnika . AC ki je pa menja pa bo najbrž dobila nov domek v kakem sosednjem društvu.
Odg: Re: Nov GVC 24/50 PGD Sevnica
kot je napisano, menjajo GVC 16/50 z 24/50 in ne AC.kmhslo napisal/-a:čestitke za novo mašinco
poleg tega ima AC veliko več opreme od samo nekaj cevi in ročnika kot ti navajaš!
di-du-di-du