NOVI VW AMAROK

Gasilska vozila in zaščitna ter reševalna oprema

Moderator: Janez Tratnik

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
rdec33

Odg: NOVI VW AMAROK

Odgovor Napisal/-a rdec33 »

Primoz napisal/-a:
soncnaup napisal/-a:zdravo,
mene pa zanima ali ima kako PGD v letošnjem letu nabaviti novega Amaroka, Defenderja ali podoben terenec? ?
Rad bi si enega ogledal, če je kje v izdelavi in njegovo opremo.
Hvala za info.
LP
Ed
najbolje da pokličeš nadgraditelje. tam boš dobil celovit pregled nad dogajanjem - niso vsi PGDji tu na forumu.

če sem prov videl k sm se pelav v Podbrdo sm videl ze nissan Navaro brez nadrgadnje to je drustvo pgd podbrdo ce se ne motim
GASILCI 112
rdec33

Odgovor Napisal/-a rdec33 »

Slika
GASILCI 112
sorc
GE: pgd sora

Odgovor Napisal/-a sorc »

Tudi PGD Sora ima amaroka. Nadgradnja je bila narejena pri GV PUŠNIK. Vozilo ima vgrajen rezervoar za cca. 330 l vode in visokotlačno črpalko Rossenbauer UHPS ter veliko ostale opreme,ki je razvidna iz slik. Dodatno pa so bile vgrajene zračne blazine,s tem pa se je povečala največja dovoljena masa vozila iz 3040 kg na 3400 kg. Zamenjana pa so bila tudi ojačena platišča. Možen je tudi ogled vozila in dodatne informacije na tel: 041-378-905
2013_03_081.jpg
Uporabniški avatar
Aleks97

Odgovor Napisal/-a Aleks97 »

Vidm de mate notr tud Petzlov žakl za vrvi, če se ne motm? Kaj od vrvne tehnike pa še mate notr, pa če smem še prašat zakaj jo mate? K za gvgp-1 mi pa res ni jasn... :oops: [-o<
lp
Uporabniški avatar
KUMBY
GE: PGD Ponikva
Kraj: Ponikva
Kontakt:

Re: NOVI VW AMAROK

Odgovor Napisal/-a KUMBY »

Včasih je treba tudi zelo strmem pobočju gasit, tudi kakšen skalni previs se najde in tedaj ti pride plezalni pas in vrvna tehnika zelo prav,vsaj jaz si tako predstavljam. Pa mogoče se bodo peljali na kakšen firechallenge in bojo imeli opremo lepo zraven!
slofireman

Odgovor Napisal/-a slofireman »

Aleks97 napisal/-a:Vidm de mate notr tud Petzlov žakl za vrvi, če se ne motm? Kaj od vrvne tehnike pa še mate notr, pa če smem še prašat zakaj jo mate? K za gvgp-1 mi pa res ni jasn... :oops: [-o<
lp
na požaru v osilnici to poletje ko je na veliko gorelo v gozdu je še kako prav prišla kakšna vrv in kaj podobnega. :wink:
Odgovori