predlagam, da greš na FB profil PGD Ptuj.oprosti, mi ne odpre facebook linka... mi poves kje na FB moram to poiskati.
Hvala
ps. za pravopisne napake se opravicujem saj pisem iz telefona
Miha
Moderator: Janez Tratnik
predlagam, da greš na FB profil PGD Ptuj.oprosti, mi ne odpre facebook linka... mi poves kje na FB moram to poiskati.
Hvala
ps. za pravopisne napake se opravicujem saj pisem iz telefona
Mogoče bom izpadel butast. Kaj je pa z tistim italijanskim Gimaexom?gradbenik miha napisal/-a:Informacije o prijavi sofinanciranja nove avtolestve Postojna. Več informacij na strani 3 in 9:
http://www.postojna.si/UserFiles/35/Fil ... 0SMALL.pdf
Upam, da Postojna čimprej dobi potrebno avtolestev![]()
![]()
![]()
![]()
.
Miha
Ja to ja... No hvala za odgovor.Scottusa napisal/-a:Aleks97 če misliš Gimaexa ki je bil nekaj časa na sliki na njihov spletni strani je to slika ko je bilo vozilo na predstavitvi v Postonji.
Ne vem kateri del države imaš v mislih? Lestev GARS Jesenice smo sofinancirali tudi Bohinjci, o razdalji in času pa ne bom sodil. Tko da tvoja izjava glede vsake občine in lestve je nekoliko pretirana....gapi napisal/-a:Mi smo pa očitno res bogata država, ne vem ali je sedaj trend da naj bi imala skoraj vsaka občina svojo avtolestev? Podoben primer kot v zasavju se odvija tudi na drugam koncu slovenije.
Res ne vem zakaj je potem delal Metod študijo smiselnosti lokacij posamezne avtolestve.
Nisem imel v mislih GARS, v mislih sem imel primer preko hriba.silvano napisal/-a: Ne vem kateri del države imaš v mislih? Lestev GARS Jesenice smo sofinancirali tudi Bohinjci, o razdalji in času pa ne bom sodil. Tko da tvoja izjava glede vsake občine in lestve je nekoliko pretirana....