novo gasilsko vozilo GVC 24/50
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Tudi v našem društvu smo se odločili in vložili v obnovo GV -1 na TAM -ovi nadgradnji cca. 500.000 sit in ni nam žal. Saj je za nas Tamiček zakon. Članstvo je soglasno sprejelo to odločitev operative.tempiha napisal/-a:Čestitam, mislim da ste še eden redkih v Sloveniji ki še nameni nekaj denarja za obnovo teh Tamovih vozil, kar tako naprej.
LP.
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Pa smo ga dočakali
Princeska končno v garaži.
Prilagam nekaj slik.
Prilagam nekaj slik.
Čestitke ob novi pridobitvi v društvu!!! Res imate pravi razlog za veselje! Želima vam varno vožnjo, čim manj interevencij z njim in veliko užitkov ob delu s tem vozilom!
Nekaj me zanima glede nadgradnje, kar sem opazil že pri tacenskem Manu GVC 24/50 in sicer da sta v boksu nad zadnjo osjo samo dva nosilca z IDA, včasih pa so bili tukaj trije nosilci (kot se lahko vidi tukaj download.php?id=4637 ).
Zanima me še ali imate po roletah kakšne vzorce ( glej tukaj datoteke/img_1294.jpg ) ali so rolete ''enolično'' srebrne?
Pa še nekaj sem opazil, da je celotna postavitev opreme ''prenešena'' po vzdolžni osi vozila (vse je na drugi strani vozila, izjema je agregat). Je to novost pri proizvajalcu ali je bila to zahteva naročnika?
Zanima me še s kakšenim monitorjem je opremljeno vozilo.
LP
Urban
Nekaj me zanima glede nadgradnje, kar sem opazil že pri tacenskem Manu GVC 24/50 in sicer da sta v boksu nad zadnjo osjo samo dva nosilca z IDA, včasih pa so bili tukaj trije nosilci (kot se lahko vidi tukaj download.php?id=4637 ).
Zanima me še ali imate po roletah kakšne vzorce ( glej tukaj datoteke/img_1294.jpg ) ali so rolete ''enolično'' srebrne?
Pa še nekaj sem opazil, da je celotna postavitev opreme ''prenešena'' po vzdolžni osi vozila (vse je na drugi strani vozila, izjema je agregat). Je to novost pri proizvajalcu ali je bila to zahteva naročnika?
LP
Urban
Našega dela ne bo zmanjkalo!!!
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Tale slika je iz našega tovornjaka. Takrat je bil nosilec narejen za tri, ker v kombiju nismo imeli prostora. Sedaj smo kupili še četrti aparat in v kombiju pripravljamo prostor za namestitev obeh. Tipizacija za GVC 24/50 zahteva samo dva dihalna aparata.Urban napisal/-a:včasih pa so bili tukaj trije nosilci (kot se lahko vidi tukaj download.php?id=4637 ).
LP!Urban napisal/-a:Čestitke ob novi pridobitvi v društvu!!! Res imate pravi razlog za veselje! Želima vam varno vožnjo, čim manj interevencij z njim in veliko užitkov ob delu s tem vozilom!
LP
Urban
Rolete so srebrne, brez grafike.
Po mojem mnenju je takšna postavitev bolj logična (poti gasilcev). Napadalca izstopita na desni, vzameta sekiro, si nadeneta IDA in izvlečeta napad. Strojnik izstopi na levi, zažene agregat in odide k črpalki...Zdi se mi, da taka postavitev postaja kar običajna.
Monitor je snemljiv; Pohorje.
Za IDA ti je odgovoril že Peter. Nameščene imamo še v drugih vozilih.