GV1 - PGD Zabreznica
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Cena same nadgradnje ni znana, ker je v računu zajeta tudi dodatna oprema, ki prvotno ni bila predvidena.
Nadgradnja bi bila lahko boljša in cenejša ... če verjameš. Potrudili smo se, da smo za čim manj denarja naredili najboljše in glede na odziv domačih gasilcev, katerim je vozilo namenjeno, kaže, da nam je uspelo. Kompromisom pa se žal nismo mogli izogniti.
Slike so v galeriji http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... mId=107709
Nadgradnja bi bila lahko boljša in cenejša ... če verjameš. Potrudili smo se, da smo za čim manj denarja naredili najboljše in glede na odziv domačih gasilcev, katerim je vozilo namenjeno, kaže, da nam je uspelo. Kompromisom pa se žal nismo mogli izogniti.
Slike so v galeriji http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... mId=107709
Mene pa zanima kako je z dostopom na streho vozila, ali mora biti lojtrca odmaknjena, ko je roleta odprta. Aja pa še nekaj glede lojtrice, ali je narejena na tečajih na katerih so bile prej vrata? Drugače pa na vozilu ni opaziti napak, mislim da se ga nebi branila nobena operativna enota. Pa čestitke ob novem vozilu, čim manj intervencij in pa čim več vaj z obema voziloma.
Gasilc 18
Tistemu, ki mu hitimo na pomoč se zdi vsaka sirena pretiha !!!
Tistemu, ki mu hitimo na pomoč se zdi vsaka sirena pretiha !!!
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Vodilo vrat je bilo prestavljeno nižje s čimer smo pridobili veliko prostora. Res pa je, da to nekaj stane.nejc321 napisal/-a:Zanima me če ste nosilec za drsna vrata prestavili nižje kot pa je bilo originalno na vozilu??
Za odpiranje rolete lojtre ni treba umikati. Tečaji so drugi, montirani so pa v luknje predvidene za vrata. Kombi je bil nabavljen brez vrat.gasilc18 napisal/-a:Mene pa zanima kako je z dostopom na streho vozila, ali mora biti lojtrca odmaknjena, ko je roleta odprta. Aja pa še nekaj glede lojtrice, ali je narejena na tečajih na katerih so bile prej vrata?