No saj bi po pravilih to sodilo v rubriko Vozila in oprema, ampak potem bi me moderator mal postran gledal:
PGD Ihan ima od danes naprej najekomičnejši PV-1 v SLO. Tudi stroški nabave so bili skrajno racionalni, zato tudi še ni vgrajen visok tlak (mogoče po volitvah)
Nova pridobitev PGD Ihan
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
zanimivo =)
naj vam še jaz predstavim naše oratorijsko gasilsko vozilo na nožni pogon, ki so ga izdelali otroci v motorski delavnici. V njem bi se našel prostor SKORAJ za vsako stvar, tudi na "top" niso pozabili in pritljažnik za orodje, ter seveda 2 ločeni cisternici za vodo in peno
.
...še en dokaz da na mladih svet stoji...
naj vam še jaz predstavim naše oratorijsko gasilsko vozilo na nožni pogon, ki so ga izdelali otroci v motorski delavnici. V njem bi se našel prostor SKORAJ za vsako stvar, tudi na "top" niso pozabili in pritljažnik za orodje, ter seveda 2 ločeni cisternici za vodo in peno
...še en dokaz da na mladih svet stoji...
Ja pa proizvajalci tudi ne. Je blo pa dobro presenčenje za začetek meseca požarne varnosti - no pa moj RD čist na začetku oktobra. Mogoče bo pa drugo leto res helikopterHanzi napisal/-a:Zanimivo, da kupec ni imel veliko težav s homologacijo
http://users.volja.net/pgdihan
LP Brane
LP Brane