Izvoz iz doma
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- _strojnik_
- Kontakt:
Izvoz iz doma
zanima me kolikokrat na leto vam zapiskajo pozivniki ko se nahajate v gasilskem domu in tako imate zelo hiter izvoz. Ta tema je namenjena operativcem društev ki nimajo dežurstva lahko pa tudi drugi kakšno rečeno kot veste ni prepovedano.
Lp
Lp
SLOVENSKO JE BITI GASILEC !!!
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Doslej se to pri nas še ni zgodilo. Vendar, ko nas je v gasilskem domu od 4 do 5 gasilcev (z voznikom C kategorije) preklopimo na stanje zeleno oz. stanje povečane pripravljenosti. Tako smo letos hitro izvozili na požar osebnega vozila v Zajčjo dobravo, ki je sicer rajon PGD Zadobrova, vendar nas je centrala GBL napotila tja.
Cogito, ergo sum.

Uh nebi ti vedel poveda te številke. Vem le to da je to kar velikokrat v letu in sicer takrat so zares zelo hitri izvozi. Odvisno pa je za kakšno nesrečo gre in z kolikimi avtomobili moramo izvozit. Največkrat izvozijo tri vozila in če smo v gasilskem domu so tri vozila v 2 min že na poti 

To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Je že bilo nekajkrat, čeprav meni se še to ni zgodilo, pa sem kr veliko v gasilskem domu. Je pa res, da nimamo veliko intervencij. Drugače pa glede odzivnega časa ni problema. Tudi če smo doma je prvo vozilo na poti v 3,4 minutah. To pa zato, ker je kr nekaj operativcev doma čisto blizu gasilskega doma.
LP
LP
"Več kot nas je, slabš ne more bit"
LP
Andrej Lipuš
051/318-411
LP
Andrej Lipuš
051/318-411
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
dobra
Man -> dobra fora
Pri nas se to že nekaj časa ni zgodilo. Bil pa je primer nekaj let nazaj. Mislim, da je šlo za požar na gospodarskem poslopju ali na kozolcu (ne vem točno). Bil je ravno sestanek operative, ko je poveljnik dobil klic iz ReCo.
Baje, da klicatelj ni mogel verjeti lastnim očem.Mislim, da se je še menil z ReCo, ko so naši že gasili
Pri nas se to že nekaj časa ni zgodilo. Bil pa je primer nekaj let nazaj. Mislim, da je šlo za požar na gospodarskem poslopju ali na kozolcu (ne vem točno). Bil je ravno sestanek operative, ko je poveljnik dobil klic iz ReCo.
Baje, da klicatelj ni mogel verjeti lastnim očem.Mislim, da se je še menil z ReCo, ko so naši že gasili
Rok Ušen, GČ I. st.
Re: dobra
Imam to srečo ali pač ne, da živim v GD in da sem v gasilskem domu skoraj vedno kadar piska pozivnik. 
Stati inu obstati. /Trubar/
- _strojnik_
- Kontakt: