Po včerejšni intervenciji na lackovi cesti smo pri pospravljanju našli ročnik(turbo matic) ki ima zeleno pobarvano spojko...Ročnik je pri nas v gasislkem domu(PGD Radvanje)! Tako da ce ga kdo pogresa se mi naj javi tukaj...
Ojej, sem ravno danes premišljeval, če ga je kdo nesel nazaj v GVC... Hvala, da si povedal, Shawn. Če ne prej, se bomo oglasili zvečer in ga pobrali, če bo kdo v vašem GD (okrog 20.00-20.30 najpozneje nekje).
Dodano malce pozneje: Boris se je že zmenil z vašim hišnikom, tako da ni problema.
Ok super...te pa tak...No ker jaz sem ga vceraj najdo ko sem zvijal cevi pa to pa vidim tam rocnik pa se mi je malo cudno zdelo ker mi smo meli vse pa sn ga pobaso pa v kombi! hehe Sj zato pa smo da si pomagamo! Z gasilskim pozdravom Na Pomoč!
Ma ja...kaj te bomo z njim? hehe Mamo svojih dovol, no ja sicer pa moramo res nabait 2 turbo matica nova...stari puščajo ko prasi** in ne vmo kaj je...so se za uporabo sao je treba bit pripravlen na vse! Pa ni za kaj! Se se priporocam ce boste se kaj zgubli! Sicer drugic ko kaj najdem si pa nesem domov! hehe hec! ah matr je vroce, grem jaz v bazen! hehe
uzivajte!
Lp S hawn
Podpis ne sme vsebovati več kot 255 znakov ali prevelikih (večjih od 300x50) oz. motečih slik.