Lp Tine
Ljubljanski gasilec - nova podoba
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
No revija Ljubljanski gasilec je izšla Tako da:
danes od 18:45 naprej jo bo možno dobiti na gasilski zvezi Ljubljana (to velja za Ljubljanske gasilce)
za ostale pa:
Jutri zjutraj peljem revijo na pošto se pravi naročniki po pošti jo dobite v drugi polovici tega tedna
Dobiti ga bo možno tudi na Igu v izobraževalnem centru verjetno od sobote naprej.
Prijetno branje
Lp Tine
danes od 18:45 naprej jo bo možno dobiti na gasilski zvezi Ljubljana (to velja za Ljubljanske gasilce)
za ostale pa:
Jutri zjutraj peljem revijo na pošto se pravi naročniki po pošti jo dobite v drugi polovici tega tedna
Dobiti ga bo možno tudi na Igu v izobraževalnem centru verjetno od sobote naprej.
Prijetno branje
Lp Tine
No za naročnike po pošti sedaj to 100% velja dobite jutri ali v petek je že na poštiTine Žen napisal/-a:No revija Ljubljanski gasilec je izšla Tako da:
za ostale pa:
Prijetno branje
Lp Tine
Za izobraževalni center Ig pa je prišlo do spremembe na žalost ne bo na voljo to soboto ampak tekom naslednjega tedna enkrat
Lp Tine
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Tudi jaz bi se rad zahvalil vsem avtorjem člankov in ekipi LG, tokrat ste res vsi dali 110% na papir. Super! Še dve številki v mojem mandatu sta ostali in če bo tako kot je šlo do zdaj šlo tudi na koncu, si niti misliti ne morem, kako naj se zahvalim vsem ki tako dobro in zavzeto delajo.
Hvala, brez vas takega LG-ja ne bi nikoli bilo.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Kontaktiraj člana foruma Jureta Čokla, ki je tudi glavni urednik revije ali info@gasilskazveza-lj.sirfireman napisal/-a:Kje se lahko naročim na revijo
Stati inu obstati. /Trubar/
Odg: Ljubljanski gasilec - nova podoba
No pa prihaja spet nova številka polna dogodivščin in zanimivosti, trenutno še v vezavi
Kakor se trenutno kaže, bo izšla na kasneje v torek tako, da po mojem koncem tedna naročniki preko pošte upam no
Za ostale lokacije bom pa kasneje kaj napisal, ko bo kaj več jasno če ne bo pa naš Jure
Lp Tine
Kakor se trenutno kaže, bo izšla na kasneje v torek tako, da po mojem koncem tedna naročniki preko pošte upam no
Za ostale lokacije bom pa kasneje kaj napisal, ko bo kaj več jasno če ne bo pa naš Jure
Lp Tine
- gobi
- Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
- Kontakt:
Šmrc šmrc jaz še vedno ne dobim LG-ja

- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Jure pošilja na spodnji naslov, pa se vedno vrne nazaj s pripisom Naslovnik neznan.
Sin burje
Wajdušna
Sin burje
Wajdušna