Janez Koncilija napisal/-a:
Rova na članski štafeti na državnem tekmovanju ni, bo pa potem, na kvalifikacijah za olimpijado.
Državno tekmovanje 2007-2008
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Državno tekmovanje 2007-2008
Če pobrskaš nazaj, je to vprašanje že bilo zastavljeno... Pa vendar, odgovor je:
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

Na pokalnem tekmovanju je letos "zaželjeno" da organizator pripravi "tepih" na katerem se bo sestavljal sesalni vod.
Zanima pa me če je kaj takega predvideno tudi za državno tekmovaje?
Zanima pa me če je kaj takega predvideno tudi za državno tekmovaje?
po moje ne ker to je državno ne pokalno tekmovanje tako da bo komplet vaja na travi
-
Naty-Taja
Ko se je že ravno nekdo lotil državnega. Tudi mi bomo tam. Me pa zanima, kakšne čase vaje dosegajo ostale ekipe na takem tekmovanju? Pa katere so najpogostejše napake? Če slučajno kdo razpolaga s podatki, bom zelo vesela odgovora!
Na pomoč!
Na pomoč!
-
Naty-Taja
Aja - glede rezultatov sem imela v mislih ženske desetine!
-
Rdeca strela
ženske,če misliš ČLANICE A so nekje časi najbolših na državnem od 40s do ......mislim pa da če natrenirate in delate konstantno okoli 45-50s se vam obeta lepa uvrstitev 
-
Rdeca strela
-
Petrca
uf teli časi za ženske destine bojo pa še nam prav pršl
da vsej mal vidmo na čem smo! Zanima me pa katere ženske desetine (Članice A) še grejo kaj na državno, poleg nas: Kaplja vas (Občina Prebold, če kdo ne ve kje je to
)
lp
lp
članice PGD Kapela iz GZ Radenci se bodo udelezile drzavnega tekmovanja...
Oj!!!!
Mene zanima kolikokrat se izvaja vaja na Državnem tekmovanju 1x ali 2x!!!???
Hvala
Hvala
vaja se izvaja enkrat, tako da, če se zalomi, je popravni izpit čez 4 letaSuzy-ca napisal/-a:Oj!!!!
Hvala
Čez 2 leti.mirank napisal/-a:vaja se izvaja enkrat, tako da, če se zalomi, je popravni izpit čez 4 letaSuzy-ca napisal/-a:Oj!!!!
Hvala...
Državno tekmovanje 2007-2008
Mene pa zanima če ima kdo zbrano skupaj kakšne rezultate so dosegale mladinske desetine na regijskih tekmovanjih?
LP
LP
PGD Žižki napisal/-a:Čez 2 leti.mirank napisal/-a:vaja se izvaja enkrat, tako da, če se zalomi, je popravni izpit čez 4 letaSuzy-ca napisal/-a:Oj!!!!
Hvala...
Na štiri leta se izvaja državno po ctif (to bo letos in je predizbor za olimpijado), čez dve leti je pa državno tekmovanje Matevža Haceta...
-
Danilo
Mene pa zanima, ali bodo na državnem tekmovanju (za mladino), pri postavljanju orodja simboli za opremo ali bo slika? Ker v knjižici in ne na posvetu ni bilo nič govora o tem. Na regijskem (SPR) so bile slike (oz. fotografije)
Hvala!
Hvala!