4.strokovni dnevi Borisa Stevanoviča
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
4.strokovni dnevi Borisa Stevanoviča
4. strokovni dnevi Borisa Stevanoviča bodo 10. in 11. aprila tradicionalno na Rogli.
Zanimive teme, tuje predavanje, strokovne delavnice, zabavni večer(presenečenje), zaprta dražba...
Upamo, da bo še bolj zanimivo kot do prejšnja leta.
Mesta so omejena.
Sistem prijav bo isti kot prejšnja leta.
Podrobnosti pričakujte v naslednjih dneh.
se vidimo na Rogli!
Zanimive teme, tuje predavanje, strokovne delavnice, zabavni večer(presenečenje), zaprta dražba...
Upamo, da bo še bolj zanimivo kot do prejšnja leta.
Mesta so omejena.
Sistem prijav bo isti kot prejšnja leta.
Podrobnosti pričakujte v naslednjih dneh.
se vidimo na Rogli!
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Odg: 4.strokovni dnevi Borisa Stevanoviča
A je že kaj več znanega glede programa?
Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža PRIJATELJSTVO.
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Program in vse podrobnosti prijav bo objavljen predvidoma v ponedeljek:)
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Re: 4.strokovni dnevi Borisa Stevanoviča
Tako kot je Milan obljubil, lahko vse informacije dobite tukaj.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Obvestilo in prošnja
Po uspeli lanski zaprti dražbi bomo zadevo izvedli tudi letos.
Najprej bomo Izbrali- izžrebali dva ali tri kandidate, ki bodo odšli v tujino na izobraževanje. Podrobnosti bodo znane na Rogli.
Za letošnjo dražbo pa vas vabim k sodelovanju. Na Roglo lahko prinesete predmet, ki ga lahko prispevate, ali vam je viška itd....
Kot smo videli lansko leto je zanimivo vse, tudi staro požarno vedro, kapa , čelada.....knjiga, majica, sod piva,
Predmete za dražbo boste oddali v veliki dvorani, kjer bodo opremljeni z listino in dani na dražbo v soboto zvečer. Ves iskupiček gre za dodatno izobraževanje operativnih gasilcev.
Vabljeni k sodelovanju !
Po uspeli lanski zaprti dražbi bomo zadevo izvedli tudi letos.
Najprej bomo Izbrali- izžrebali dva ali tri kandidate, ki bodo odšli v tujino na izobraževanje. Podrobnosti bodo znane na Rogli.
Za letošnjo dražbo pa vas vabim k sodelovanju. Na Roglo lahko prinesete predmet, ki ga lahko prispevate, ali vam je viška itd....
Kot smo videli lansko leto je zanimivo vse, tudi staro požarno vedro, kapa , čelada.....knjiga, majica, sod piva,
Predmete za dražbo boste oddali v veliki dvorani, kjer bodo opremljeni z listino in dani na dražbo v soboto zvečer. Ves iskupiček gre za dodatno izobraževanje operativnih gasilcev.
Vabljeni k sodelovanju !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
Letos prinesem na Roglo za zaprto dražbo en komplet uniforma poklicnega gasilca (bluza, hlače, srajca, kapa)
-
Joze :)
Žiw
Če je še kdo zainterisiran za stevčijeve dneve imamo še eno posteljo prazno (bungalov), ker je eden od udeležencev odpovedal.
Moja tel. številka: 031/ 534 - 211 ----> Jože
Če je še kdo zainterisiran za stevčijeve dneve imamo še eno posteljo prazno (bungalov), ker je eden od udeležencev odpovedal.
Moja tel. številka: 031/ 534 - 211 ----> Jože
- Mateja
- HazMat Team
- Kraj: Topole in Gornji Logatec
- Kontakt:
Pozdrav vsem,
vse gasilce in vse, ki boste na Rogli, lepo prosim, če izpolnite tole anketo http://spreadsheets.google.com/gform?ke ... 2nPOWYi_NQ o slovenski gasilski terminologiji, ki jo potrebujem za nastopno predavanje na fakulteti.
Hvala vsem in na pomoč!
Mateja
vse gasilce in vse, ki boste na Rogli, lepo prosim, če izpolnite tole anketo http://spreadsheets.google.com/gform?ke ... 2nPOWYi_NQ o slovenski gasilski terminologiji, ki jo potrebujem za nastopno predavanje na fakulteti.
Hvala vsem in na pomoč!
Mateja
Znanost se ni začela z nami.
- Mateja
- HazMat Team
- Kraj: Topole in Gornji Logatec
- Kontakt:
Pozdravljeni, v prejšnjem postu je napaka, zato vas prosim, da uporabljate to povezavo http://spreadsheets.google.com/viewform ... WWlfTlE6MAMateja napisal/-a:Pozdrav vsem,
vse gasilce in vse, ki boste na Rogli, lepo prosim, če izpolnite tole anketo http://spreadsheets.google.com/viewform ... WWlfTlE6MA o slovenski gasilski terminologiji, ki jo potrebujem za nastopno predavanje na fakulteti.
Hvala vsem in na pomoč!
Mateja
hvala
Znanost se ni začela z nami.
Tole v "živo" je super, samo škoda ker ni bolj jasna slika, bi videl, kaj piše na platnu.
Drugo leto bo treba it.
Drugo leto bo treba it.
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Sam na žalost nisem mogel ne na Roglo, ne na izlet PGD v Belo Krajino, pač pa sem moral v bolnico Jesenice obiskat sina Reneja, ki se je včeraj rodil.
Na 3 mestih si težko na enkrat.
Na 3 mestih si težko na enkrat.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
Rogla 2010 je pod streho. Prilagam tudi simbolično fotko, ki to prikazuje. Ko boste strnili vtise pa kaj napišite, da bomo vedeli kako naprej prihodnje leto.
Moja zapažanja pa so:
- veliko novih obrazov
- prekratko, da bi se lahko vsaj malo pogovoril z vsakim
- cena seminarja je ugodna glede na to kar dobimo
- aktualne teme so se kar prepletale in bo treba kakšno temo ali delavnico ponoviti
- izredno zanimanje za rastavljalce - prodajalce opreme, ki so se izkazali z lepimi artikli za dražbo. Hvala jim
- za tiste, ki se prijavijo pa jih pozneje ni na Roglo bomo morali nekaj postoriti, kajti verjamem, da je zaradi njih ostal nekdo doma ki bi rad šel na seminar.
- velik napredek je tudi pri Micki, ki je bil prisoten na predavanjih celih 30 minut.
Večerno druženje ne bom v celoti komentiral , to naj storijo prisotni. Naš talent Boris je bil zares dober in še kar bi ga poslušal. Danes mi je sicer nekdo sugeriral da je bila zabavna igra predolga. Meni se ni zdelo saj je bilo napeto do konca. Moj kolega Vinko, je posnel najbolj zanimive pantonime in ko sem doma to pogledal sem se moral ponovno na glas smejati.
Prigrizek je bil fantastičen. Hvala Postojnčanom in Belokrajncem !
Še fotografija Maria Mutića in vršota z zanimivim napisom na steni: Najdi svoj nasmeh. Jaz sem ga našel, kaj pa vi ?
Moja zapažanja pa so:
- veliko novih obrazov
- prekratko, da bi se lahko vsaj malo pogovoril z vsakim
- cena seminarja je ugodna glede na to kar dobimo
- aktualne teme so se kar prepletale in bo treba kakšno temo ali delavnico ponoviti
- izredno zanimanje za rastavljalce - prodajalce opreme, ki so se izkazali z lepimi artikli za dražbo. Hvala jim
- za tiste, ki se prijavijo pa jih pozneje ni na Roglo bomo morali nekaj postoriti, kajti verjamem, da je zaradi njih ostal nekdo doma ki bi rad šel na seminar.
- velik napredek je tudi pri Micki, ki je bil prisoten na predavanjih celih 30 minut.
Večerno druženje ne bom v celoti komentiral , to naj storijo prisotni. Naš talent Boris je bil zares dober in še kar bi ga poslušal. Danes mi je sicer nekdo sugeriral da je bila zabavna igra predolga. Meni se ni zdelo saj je bilo napeto do konca. Moj kolega Vinko, je posnel najbolj zanimive pantonime in ko sem doma to pogledal sem se moral ponovno na glas smejati.
Prigrizek je bil fantastičen. Hvala Postojnčanom in Belokrajncem !
Še fotografija Maria Mutića in vršota z zanimivim napisom na steni: Najdi svoj nasmeh. Jaz sem ga našel, kaj pa vi ?
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
Re: 4.strokovni dnevi Borisa Stevanoviča
Strelovod. 
-
B.B.
Vtisi so fantastični, Oskarju vse pohvale za večerni program.
Predavanja so bila na izrednem nivoju, konkretno podkrepljena z slikovnim in video gradivom, tako da vsem predavateljem, organizatorjem vse pohvale..
Oskar bi se dalo te posnetke pantomime dobit??
Blaž
Oskar bi se dalo te posnetke pantomime dobit??
Blaž
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
Da bomo lahko bolje ocenili Stevčijeve dneve, udeležence naprošamo, da izpolnijo spodnjo anketo. Hvala.
http://www.gasilci.org/modules/formulai ... .php?id=18
http://www.gasilci.org/modules/formulai ... .php?id=18